Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruimte helemaal opknappen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruimte helemaal opknappen:

Ruimte helemaal opknappen

Ruimte helemaal vernieuwen na het verwijderen van asbest. Deze is 20 m². Men moet buizen wegwerken, isoleren, gyproc zetten, plafonds herdoen en afwerken.

Renoveren/vernieuwen volldedige trappenhal

Mijn trappenhal loopt nu van de kelder tot boven met dezelfde trap en is dus helemaal open wat zorgt voor warmteverlies. Ik zou deze wat dicht willen maken en de kelder als afzonderlijke ruimte maken met een deur. Dus een aparte trap voor naar de kelder en de verdieping te gaan. Dus ook creeren van een vals plafond/vloer en eventueel een extra kamer als dat mogelijk is.

Badkamers en keuken renoveren alsook de toiletruimtes herbetegelen

Huis net aangekocht en we gaan er 1 oktober in. Zowel badkamer als keuken te renoveren. 2 Badkamers: 1 badkamer van 2,30 m op 2 m met bad, voetbadje en wasbak dateert van 1970 = moet helemaal vernieuwd worden met doucheruimte. Toilet hiernaast moet ook vernieuwd worden, met dezelfde tegels. Badkamer aan slaapkamer = 3,37 m op 1,91 m , deze is onlangs vernieuwd maar is onze stijl niet. Daar moet een douche en dubbele wasbak komen. Moet ook een toilet vernieuwd worden in aparte ruimte. Ook nog een kleine doucheruimte in andere kamer die moet verwijderd worden. Keuken: Helemaal vernieuwen, vloer laten we liggen want is een mooie natuursteen. Leidingen liggen er en zijn in orde. 3 m op 4,52 m. Keuken is een L vorm.

Keuken en badkamer renoveren

Onze keuken-uitbouw is aan vernieuwing toe en we willen deze graag helemaal renoveren. De schuine hoek van de uitbouw moet men recht maken, het plat dak vervangen en uitbreiden, washok uitbreken, nieuwe keuken plaatsen, glazen schuifdeur voorzien, de vloeren opnieuw leggen. Ook moet men een terras met afdak bijzetten. Deze ruimte is ongeveer 4 x 5.5 meter. Ook de badkamer van 2.5 x 2.5 meter moet men helemaal afbreken en vernieuwen.

Draagmuren vervangen door poutrel

Op mijn eerste verdiep staan twee draagmuren in T-verbinding. Allebei de muren zijn ongeveer 3m lang, 2m60 hoog. Ik wil ze allebei laten vervangen door een poutrel om mijn ruimte helemaal open te maken. Het is een dringend werk, gelieve snel te reageren.

Verbouwing achterbouw

Rijhuis met gelijkvloers en eerste verdieping. Achteraan is garage aangebouwd in beton, met daarboven slaapkamers. Muren van deze achterbouw moeten geisoleerd worden (kamers zijn koud en vochtig), en garage moet omgebouwd worden naar leefruimte: houten vloer,groot schuifraam naar tuin, stuk plafond wegdoen en ruimte openmaken tot helemaal boven, open trap naar een 'overloop', één van de twee slaapkamers boven wordt dus gesupprimeerd, en andere slaapkamer wordt in twee gedeeld.

Onze woning is van de jaren 1920.Het is ...

Onze woning is van de jaren 1920.Het is een klein herenhuis.We willen de keuken uitbreiden en meer licht geven in de eetplaats. We hebben naast de keuken een open veranda (juist dak)en zouden deze ruimte willen gebruiken als keuken. Deze ligt lager dan de keuken en de eetplaats die er aan grenzen.In deze veranda ligt de regenwaterput die helemaal moet nagekeken worden wat betreft dichting. De verluchting van de kelder (kelderraam) komt daar ook in uit.We willen een verluchtingsgat houden.De wc staat buiten naast de keuken, en die zouden we graag binnen zetten. De keuken is aan vernieuwing toe. De eetplaats zouden we graag open maken naar het nieuwe stuk keuken

Appartementje van 120m2 plus terras 30m2 ...

Appartementje van 120m2 plus terras 30m2 moeten helemaal heringericht worden naar een landscape kantoor met een multifunctionele ruimte.