Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruimte inrichten tot studio" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruimte inrichten tot studio:

Fitnessstudio optrekken

Fitnessstudio van 215 m² inrichten. De werken die moeten gebeuren, omvatten: Verlichting plaatsen aan plafond. Douches en toiletten installeren. Oppervlakte zie plannen architect Extra muur plaatsen doorheen de ruimte. Alle muren verven.

Ruimte inrichten tot studio

Ruimte van 25 m² die moet worden verbouwd. Dit moet men inrichten tot studio met wc, douche en keuken.

Zolder van een nieuwbouw afwerken

Wij willen voor onze nieuwbouwwoning de zolder laten inrichten en opdelen in slaapkamer, badkamer en dressing. De zolder heeft een oppervlakte van 41 m² en is een L-vorm. Er moet elektriciteit worden gelegd voor heel de ruimte. Hiernaast een extra velux plaatsen, muren en plafond bedekken met gyproc, een extra muur tussen slaapkamer en badkamer optrekken. Ook een badkamer te installeren, leiding doortrekken en tegelwerken in de badkamer uitvoeren.

Huis gedeeltelijk renoveren

Isoleren van een dak, oppervlakte te isoleren is niet meer dan 100 m². Ook moet men de zolder inrichten en ook tot eindafwerking onder handen nemen. Hiernaast is er een ruimte die we graag willen omvormen tot badkamer, kleine ruimte van maximaal 3 x 3 meter. Ook moet heel de elektriciteit worden gedaan.

Zolder volledig inrichten en mogelijkheden voor dakkapel bekijken

Zolder is een lege ruimte en zou graag een slaapkamer erin willen maken. Hoogte midden 2.5m en breedte 4m. Er dient isolatie aangebracht te worden. Uitbreiden, vergroten van ruimte door een dakkapel erin te maken. Ook nu een schuiftrap te vervangen door een vaste trap en opening aan te passen.

Ingezakte muren herstellen en garage vernieuwen

Ik wil mijn garage vernieuwen en inrichten als een dubbele ruimte: enerzijds een opslagruimte, anderzijds een functionele ruimte met het oog op recreatie. De grootte van de garage (ruwweg 9 meter op 3,30 meter, hoogte 2,50 meter)zou dit mogelijk moeten maken. Een nieuwe poort, nieuwe zijdeur en 2 nieuwe ramen zijn noodzakelijk. Eén van de zijmuren lijkt weg te zakken en heeft ons ertoe genoodzaakt deze stap te zetten.

Afwerken zolder slaapkamer en mezzanine

We willen een kamer met schuin dak afwerken (als bureau) en een kleine mezzanine inrichten (als slaapruimte). Het grondvlak van de kamer meet 270 op 400, de rechte muur tegenover het schuine dak meet 270 op 290. We willen de volgende werken laten uitvoeren: 1. Elektriciteit enkele meters doortrekken, twee nieuwe lampen (kamer en mezzanine). 2. Gyproc plafond plaatsen tegen het schuine dak (in totaal ca. 16 m²). Het dak is geïsoleerd, de isolatie wordt tegengehouden door een houten raster. 3. Houten bekasting plaatsen onderaan de schuine wand (om wasmachine en droogkast weg te steken). Afmetingen 110 op 70 cm .Houten kast rond de boiler. Er is wel wat ruimte voor creatieve inbreng door de aannemer, maar dat kan die best ter plaatse bekijken. Foto's ter beschikking.

Inrichten prive sauna en welness

Ik zou graag in mijn bestaande woning een ruimte (binnen en buiten) inrichten om te verhuren als prive sauna wellness. Zoeken vakmensen die ons serieus kunnen helpen realisatie; sauna, stoomcabine, infrarood, Zwembad buiten, jacuzzi