Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "2 ruimtes renoveren en tot een keuken realiseren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 2 ruimtes renoveren en tot een keuken realiseren:

2 ruimtes renoveren en tot een keuken realiseren

Van 2 bestaande ruimtes 1 ruimte maken en er een nieuwe keuken in plaatsen Oppervlakte van beide 20m². Optie : keuken aankopen via de vakman . Hiervoor moet een steunmuur van 4 m breed worden uitgebroken, 2 deuren en 1 raam worden dichtgemetseld. Elektriciteit en water worden aangepast, leidingen van bulex worden verplaatst. Valse muur geplaatst, vloer betegelen en plafond worden gelegd en ruimte bezetten.

Zolder volledig renoveren

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient nog gemaakt te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, sanitair en elektriciteit leggen en ramen (velux) plaatsen. Oppervlakte +/- 100m2. Start van de werken zomer 2019.

Huis renoveren

Bouwjaar: 1970 Grondoppervlakte 111 vierkante meter Bewoonbare oppervlakte 100 vierkante meter Huidige aantal slaapkamers: 3 ; we willen er 4 slaapkamers van maken verwarming: Kachels op gas ; we willen centrale verwarming voor het hele huis beglazing: niet te renoveren Dak is al vernieuwd Doel verbouwing: Badkamer wordt verplaatst van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping. Waardoor de ruimte van de keuken en living groter wordt. Keuken + living volledig te vernieuwen + aanleg tegels. Veranda moet verder worden afgewerkt. Zolder wordt opgesplitst naar 2 ruimtes + plaatsing van 2 nieuwe trappen. Plaatsen van centrale verwarming. Staat Elektriciteit nog onbekend

Omvormen sanitaire ruimte naar klaslokalen

Ik zoek een vakman voor renovatiewerken aan een deel van ons schoolgebouw. Het gaat over ombouwen van enkele sanitaire ruimtes naar klaslokalen. En bestaande sanitaire ruimtes renoveren. Ook moeten er deuropeningen gemaakt worden. En is er een herstelling nodig na waterschade.

Zolder volledig renoveren

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 3 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken, een badkamer met inloopdouche en lavabo en een berging. Hiernaast moet er een vaste trap komen, de vloer worden gelegd, het dak isoleren, gyproc plaatsen, inbouwkasten maken en sanitair en electriciteit leggen. Het gaat om een zolder in een puntdak van ongeveer 10,5 x 7,5 meter.

Kelder renoveren

Ik wil mijn kelder laten renoveren. Men moet de kabels en buizen wegwerken, muren herbepleisteren of gyproc plaatsen, deur verplaatsen, schilderen en een nieuwe vloer leggen. Het gaat om een kelder van ongeveer 4 x 7 meter. Ook zijn er nog 2 andere kleine ruimtes, deze moet men enkel schilderen.

Keuken en living renoveren na waterschade

Door waterschade wil ik mijn keuken en living laten renoveren. Men moet beschadigde keukenkasten, deuren en onderdelen demonteren en keukenelementen afvoeren naar het containerpark. Ook moet men muurtegels verwijderen en nieuwe aankopen en plaatsen, inwassen en afkitten. Men moet ook behang in keuken en living verwijderen en afstomen en ook beide ruimtes opnieuw behangen met vliesbehang. Ook de schimmel in beide ruimtes moet men wegwerken. De keuken is ongeveer 30 m² en de living is 25 m².

Kelder renoveren

Ik wil graag mijn kelder renoveren. Het gaat om een kelder van 12 op 5 meter, onderverdeeld in 3 ruimtes met kipramen aan de straatkant. Deze moet eerst vochtvrij worden gemaakt. Hiernaast moet men opnieuw bepleisteren, de vloer deels opnieuw leggen, ramen vervangen.