Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouw afwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouw afwerken:

Ruwbouw afwerken

Ik en mijn partner zouden graag ons huis laten afwerken . We hebben ramen nodig, verwarming, elektriciteit en rioleringswerken, Het huis staat nu in ruwbouw.

Afwerken van nieuwbouw handelspand

We zijn op zoek naar een aannemer voor de binnen- en buitenafwerking van onze nieuwbouw. Meetstaat is beschikbaar op aanvraag. We hebben al een aannemer voor de ruwbouw. We zijn dus nog opzoek naar een vakman voor alles van dakwerken, loodgieterij, elektriciteit, bevloering,...

Afwerken van casco woning

Afwerken van casco woning, volledige renovatie. Enkel de ruwbouw staat er. De bewoonbare oppervlakte is 205 m².

Achterbouw afwerken en zolder inrichten

Er moet een hele achterbouw worden afgewerkt. Staat in ruwbouw. Afgewerkt worden om later te vrehuren als studio. badkamer, keuken, sanitaair, elektriciteit, verwarming. Ook de kamers onder de zolder moeten worden afgewerkt.Alles is geisoleerd en kinderkamer af te werken. Nieuwe ijzeren trap en nog enkele klussen in de badkamer.

Voorgevel afwerken

Aannemer: Door de vorige aannemer in de steek gelaten , zoek ik iemand die de voorgevel wil afwerken. De ruwbouw van de verandering is gebeurd , nog nodig zijn ramen en deur, plaatsen van arduin, isolatie en bepleistering enzoverder.

Verbouwen ruwbouw

Huis ruwbouw 2 verdiepingen met zolder l*b=6m*4,5m(dak geisoleerd, de 2 plafonds zijn vervangen) Werken: A)Alle 3 verdiepen Plaatsen Electriciteit, Sanitair en CV (5 radiatoren) met materiaal aanwezig. B)Gelijkvloers bekleden muren en zolders: Muur kant gevel 10m² Gyproc met isolatie binnenkant, andere murenm² plakwerk, zolder 30m² gyproc. C)1ste Verdiep plaatsen 10m² binnenwand badkamer en deur, 6m²plafond en 10m² wand met vochtbestendige mdf strips kant badkamer en 10m² gewone strips andere kant(allebei aanwezig) Afwerken trapgat met 6m²stormwand (gyproc) Slaapkamer 1ste Verdiep: Muur kant gevel 10m² gyproc met binnenisolatie, 24m² plakwerk binnenmuren , Plafond 18m² mdf strips (aanwezig). D) Zolderkamer 25m² plakwerk muur kant achtergevel, 40m² gyproc met binne

Afwerken achterbouw

Volledige afwerking van achterbouw (staat nu in ruwbouw) - Dak - Gevelbekleding (sidings) en schilderen - Ramen plaatsen - Dakgoten plaatsen

Optrekken van dak

Graag had ik een prijs geweten van het omhoog trekken van een schuin dak en het metselen van een muur waar het dak moet op komen van ongeveer 3m hoog en in totaal 6m lang. Alsook het afwerken van de ruwbouw langs buiten .