Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouw metsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouw metsen:

Uitvoering van de ruwbouw van onze aanbouw (staalconstructie)

Voor onze aanbouw zijn we op zoek naar aannemer om de ruwbouw op zich te nemen. Aanbouw loopt over de volledige breedte v h huis, totaal 7x3m. Exacte dimensionering van poutrellen wordt voor uitvoering nog berekend door architect/stabiliteitsingenieur. - Fundering + betonplaat (excl uitgraven) - Metsen van nieuwe zijmuur met de buren (+isolatie) - Plaatsen staalconstructie. Er loopt een gewapende betonnen balk over de volledige breedte van de woning. De constructie kan hier wellicht aan verankerd worden (vb U poutrel over de volledige breedte). De gevelsteen in de aanbouw wordt nadien (door ons) afgebroken. - Roostering dak (excl verdere afwerking + dakbedekking) - Plaatsen waterkering in achtergevel + opmetsen gevelsteen

Ruwbouw metsen

Metsen van ruwbouw van 17m x 9m, 2 verdiepingen hoog in moderne stijl.

Linteel steken en bijgebouw metsen

Er zou een linteel in onze schuur moeten gestoken worden met 3m overspanning, laster hierop zijn zeer beperkt (het is een kleine schuur). Hiernaast is onze bijkeuken rot en moet deze volledig opnieuw opgebouwd worden: fundering, vloerplaat, metselwerken, plat dak. Het betreft enkel ruwbouw, de afwerking en gevelbekleding neem ik voor mijn eigen rekening.

Tuinhuisje metsen voor een nieuwbouwwoning

Ik wil een klein tuinhuisje laten metsen in snel bouwblokken (ytong) 3 x 2. 5, alleen ruwbouw. Fundering is er al.

Aanbouw aan woning

Muur uitgooien plus plaatsen van poutrel ongeveer 3 meter lang... dan ruwbouw metsen van een muur van 14 meter lang en 3 m hoog plus plaatsen plat dak op aanbouw met roofing plus uitgooien 2 kleine muurtjes waar geen poutrel moet gestoken worden en in de muur van 14 lang komen 2 vaste ramen en een deur

Bijbouw aan woning

Om onze woning uit te breiden zoeken we een aannemer die fundering kan leggen, de ruwbouw optrekken en de gevel metsen (totale opp gevel 294 vierkante meter oud + nieuw gedeelte) We hebben plan van architect + samenwerking met topco. We moeten zo snel mogelijk in de woning.

aannemer gezocht voor het plaatsen van ...

aannemer gezocht voor het plaatsen van een nieuwe aanbouw aan een rijwoning en het metsen van een aantal nieuwe binnen muren in het bestaand gedeelte. enkel ruwbouw

Wij zoeken een aannemer voor onze ...

Wij zoeken een aannemer voor onze ruwbouw (landelijke stijl) die weet te werken met recuperatiesteen, te metsen in wildverband.