Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouw moderne woning met veel glas 400 m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouw moderne woning met veel glas 400 m²:

Architect nodig voor ruwbouw plaatsen

Wij hebben een witte strakke moderne woning voor ogen. Voorzien van enkele grote raampartijen, vooral aan de achterzijde. Wij zouden minstens 160 vierkante meter willen voorzien als bewoonbare oppervlakte (exclusief garage eventueel). Grote open leefruimte beneden & boven master bedroom met dressing. Het huis moet uitgerust zijn met de middelen (ongeveer) naar BEN-normen.

Moderne woning bouwen

Woning bouwen: moderne stijl. Ruwbouw-buitenschrijnwerk en dakwerken.

Moderne nieuwbouw ruwbouw

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor onze nieuwbouw te Gits. Het gaat over een moderne woning met plat dak met benedenverdieping ong 100m² en boven 80 m²

Verbouwing

Strak moderne woning. Het is enkel de ruwbouw dat moet gebeuren.

Ruwbouw - nieuwbouw

realisatie van een nieuwbouw - open bebouwing 240m² bewoonbare oppvervlakte. moderne woonst met gelijmde steen

Moderne woning plat dak

Wij zoeken een aannemer voor ruwbouw winddicht regio Oostduinkerke. Het zou een moderne woning rechte blok zijn met plat dak, gelijkvloers en 1 verdieping, donkere gevelsteen, ramen alu bicolor.

Nieuwbouwproject

- Nieuw te bouwen woning in Poederlee op recente verkaveling. - Open bebouwing, rechthoekige, moderne stijl. - Bestaand plan op aanvraag - Zoek losse aannemer voor ruwbouw - dakwerken en die enkele referenties kan voorleggen. - Aannemer die "dienen door bouwheer" in mindering brengt is een plus.

Verbouwen/Uitbreiden half-open woning

Huidige halfopen bebouwing uit te breiden met een moderne aanbouw (2 slaapkamers, 1 douchekamer, 1 wasberging en een dubbele garage). Totale opp. van aanbouw is ongeveer 99 m2 (beneden 8mx8m, boven 7mx5m). Graag een offerte op maat voor de ruwbouw: afbraak- en aanpassingswerken, grond- en funderingswerken (incl. plaatsing regenwaterput, ruwbouw en bedaking (plat dak). Plan beschikbaar op aanvraag.