Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouw en of winddicht van woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouw en of winddicht van woning:

Ruwbouw en of winddicht van woning

Nieuwbouw modern 250m² in snelbouw,isolatie en crepi.Plat dak,rechthoekig gebouw.ontwerp klaar.

2 nieuwbouw appartementen ruwbouw zetten

Het gaat om een half open nieuwbouw dat ingedeeld zou moeten worden in 2 appartementen. (boven en onder) Plannen zijn allemaal in orde. We hebben enkel iemand nodig voor het ruwbouwwerk. Ook winddicht.

Winddichte ruwbouw zetten

Onze plannen zijn al opgemaakt en zouden liefst zo snel mogelijk beginnen volgend jaar met onze ruwbouw te bouwen. Tijdens de opbouw zouden we deze graag ook winddicht laten maken. Daarbij horende zouden we ook graafwerken, dakwerken en onze ramen willen laten uitvoeren. Voor de ramen zouden we het liefst driedubbele beglazing hebben met aluminium kaders en screens aan de achterkant (zuidkant) en zijkant.

Uitbouw realiseren

1 stuk renovatie, ander deel nieuwbouw. Plan architect is zo goed als klaar. Zou graag voorjaar beginnen. Offerte voor de ruwbouw, winddicht. Nieuwbouw: 90 m². Uitbouw dak met extra kamer op verdiep.

Renovatie en deel ruwbouw uitvoeren

Deel renovatie, deel nieuwbouw voor pand. Plaatsen van deel nieuwbouw 2 verdiepingen, ophogen en verbeteringswerken uitvoeren bij bestaande bebouwing. Volledige ruwbouw + winddicht maken. Bouwplannen en meetstaat reeds beschikbaar.

Bouwen van een woning volgens opgemaakt plan

Ik zoek een vakman voor mijn bouwplan in bijlage voor enkel de ruwbouw eventueel winddicht (maar is niet een must). Ik heb op dit moment nog geen meetstaat. Het gaat om een landelijke 3-gevelwoning met een algemene funderingsplaat. Ruwbouwwerken voor een drie gevel woning. Geen afwerking.

Nieuwe woning bouwen

Aannemer voor ruwbouw met een oppervlakte rond 200 m². Dit zou zijn voor een alleenstaande woning. Ruwbouw woning winddicht bouwen.

Ruwbouw werken HOB

Wij zijn op zoek naar een ruwbouw aannemer. Alle ruwbouw werken , winddicht maken van huis. Graag vakmannen van regio Limburg indien mogelijk.