Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouw zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouw zetten:

2 nieuwbouw appartementen ruwbouw zetten

Het gaat om een half open nieuwbouw dat ingedeeld zou moeten worden in 2 appartementen. (boven en onder) Plannen zijn allemaal in orde. We hebben enkel iemand nodig voor het ruwbouwwerk. Ook winddicht.

Ruwbouw zetten

We zouden graag een ruwbouw laten zetten. Uit te voeren werken, te vinden in de meetstaat: voorbereidende werkzaamheden, grondwerken, funderingen, grondwerken in beton, prefab draagvloeren, bouwconstructies in metaal, metselwerk en rioleringsnetten.

Ruwbouw zetten

Op zoek naar een aannemer om de ruwbouw van een nieuwe woning te zetten. Plan is beschikbaar.

Winddichte ruwbouw zetten

Onze plannen zijn al opgemaakt en zouden liefst zo snel mogelijk beginnen volgend jaar met onze ruwbouw te bouwen. Tijdens de opbouw zouden we deze graag ook winddicht laten maken. Daarbij horende zouden we ook graafwerken, dakwerken en onze ramen willen laten uitvoeren. Voor de ramen zouden we het liefst driedubbele beglazing hebben met aluminium kaders en screens aan de achterkant (zuidkant) en zijkant.

Verbouwen van badkamer en zolder

Elektriciteit conform maken. Badkamer oppervlakte 9 m² op ruwbouw zetten en alles opnieuw plaatsen en betegelen , uitbreiden en heropbouwen dus ook water & elektriciteit. Bad, douche toilet hangmeubel en spiegel en een paar kasten . Zolder 65 m² isoleren en verbouwen naar een slaapkamer, douchekamer en opbergruimte.

6 appartement zetten

Voor de bouw van nieuwbouwappartementen. 6 appartement oppervlakte 90-110m² X6 . Van ruwbouw tot totale afwerking .

Ruwbouw zetten

Nieuwbouw Manoir stijl. Het gaat over de ruwbouw zetten. De oppervlakte is 13m Breed en 12m Diep.

Nieuwe woning in ruwbouw zetten

Bouwen van een huis (enkel ruwbouw)