Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouw zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouw zetten:

Verbouwen van badkamer en zolder

Elektriciteit conform maken. Badkamer oppervlakte 9 m² op ruwbouw zetten en alles opnieuw plaatsen en betegelen , uitbreiden en heropbouwen dus ook water & elektriciteit. Bad, douche toilet hangmeubel en spiegel en een paar kasten . Zolder 65 m² isoleren en verbouwen naar een slaapkamer, douchekamer en opbergruimte.

6 appartement zetten

Voor de bouw van nieuwbouwappartementen. 6 appartement oppervlakte 90-110m² X6 . Van ruwbouw tot totale afwerking .

Ruwbouw zetten

Nieuwbouw Manoir stijl. Het gaat over de ruwbouw zetten. De oppervlakte is 13m Breed en 12m Diep.

Nieuwe woning in ruwbouw zetten

Bouwen van een huis (enkel ruwbouw)

Ruwbouw zetten

Betreft nieuwbouw woning (plannen in bijlage)

Zetten van aanbouw

Ik wil een aanbouw laten zetten aan de woning achteraan van een 30tal m² Het gaat enkel om de ruwbouw de afwerking zorgen ik zelf voor .

Goede aannemer nodig voor renovatie

We zoeken een aannemer die de ruwbouw van de nieuwe leefkeuken kan zetten: fundering, betonplaat met wapening, isolatie pur 10cm afgevlakt voor vloerverwarming die we zelf leggen, ytong, isolatie, platdak met lichtkoepel, gevelsteen (in optie), chapewerken. De ramen slechts in optie, want we hebben reeds offertes aangevraagd. De vloer van de living is reeds uitgegraven in de zavel en hier moet betonplaat en pur van 10cm komen voor vloerverwarming die we zelf leggen. Septische tank 2400l en regenwaterput 7500l beide in voortuin en de nodige buizen moeten gelegd en aangesloten worden. We doen zelf elektrische, sanitaire en verwarmings- en ventilatie installatie met easykit. Om te besparen kunnen we zelf meehelpen met de werken indien mogelijk. Plan beschikbaar via mail.

Woning verbouwen

Ik wil mijn achter gebouw van 30 m² afbreken en terugzetten plus nog en verdieping zetten van 18 m². Het moet allen ruwbouw zijn.