Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren:

Ruwbouwwerken 3 gevel woning uitvoeren

Voor de grondwerken en ruw bouwen van een 3 gevel zorgwoning kan optrekken en dit vanaf half september. Omgeving Heusden zolder. Oppervlakte 100 m², geen kelder, plat dak.

Bouwen van een woning volgens opgemaakt plan

Ik zoek een vakman voor mijn bouwplan in bijlage voor enkel de ruwbouw eventueel winddicht (maar is niet een must). Ik heb op dit moment nog geen meetstaat. Het gaat om een landelijke 3-gevelwoning met een algemene funderingsplaat. Ruwbouwwerken voor een drie gevel woning. Geen afwerking.

Ruwbouwwerken

Voor het bouwen van een 4 gevel woning met betonnen kelder, zonder gevelsteen (crépi).

Het betreft de verbouwing van een ...

Het betreft de verbouwing van een bestaande aanbouw, voor het realiseren van een nieuwe keuken, terras en slaapkamer. De kopse achtergevel van deze bestaande aanbouw wordt weggebroken en vervangen door een stalen portiek. Een nieuwe gevel uit houten regelwerk wordt dieper in het volume geplaatst waardoor er een overdekt terras ontstaat onder de bestaande dakoversteek. Door afzeggingen van reeds aangeschreven aannemers zijn wij dringend op zoek naar aannemers afbraak en ruwbouwwerken, die eveneens snel zouden kunnen starten met de werken.

Het betreft de totale renovatie van een ...

Het betreft de totale renovatie van een verkrotte arbeiderswoning en tuin. Wij zoeken een sleutel op de deur aannemer die zowel de nodige afbraakwerken, ruwbouwwerken als de volledige afwerking kan uitvoeren en dit binnen een op voorhand afgesproken budget. Betreft de ruwbouw is het de bedoeling om de gevel, zijmuren en dak te behouden en te renoveren, daarnaast zijn wel nieuwe vloeren, binnenmuren, achtergevel en achterbouw, ramen, enz. vereist. Betreft de afwerking, dient alles vernieuwd te worden : keuken, badkamers, slaapkamers, schilderwerken, vloerwerken, plafonds en muurbekleding, sanitair, verwarming, enz. Wij wensen ons te beperken tot de beslissingen ivm indeling van de woning, materiaal- en kleurkeuze .