Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing:

Ruwbouwwerken funderingen, muren-vloeren en dakwerken uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor onze bouwwerken-ruwbouw werken. De bouwaanvraag gaat binnen de 2 weken verstuurd worden naar stedenbouw. (Metselwerken + bekisting trap + ... ) Ongeveer 264 m² aan bakstenen. Wienerberger Belle Epoque (Belle Epoque) Funderingen, muren,vloeren , dakwerken

Ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing

Voorjaar 2019 wordt mijn woning helemaal gerenoveerd. Plannen zijn reeds binnen bij de gemeente. Meer bepaald zoek ik aannemer ruwbouwwerken en metselwerken, alsook het leggen van vloertegels 90X90 op bestaande vloer ( gedeeltelijk 12m² eerst vloer uitbreken). Dit alles ism architect en stabiliteitsingenieur.

Ruwbouwwerken woning

Metselwerken, afbraakwerken en riolering. 2 woningen. Plannen ter beschikking.

Aannemer voor ruwbouwwerken nodig

Wij zijn een industrieel sport accommodatie aan het plaatsen in juni staat deze winddicht. We zijn geïnteresseerd in prijzen metselwerken voor de binnen muren in betonsteen , is dat mogelijk ? Ongeveer 1000 m².

Aannemer voor ruwbouwwerken voor nieuwbouw

We zoeken iemand voor de ruwbouw voor onze nieuwbouw. We gaan een passiefwoning zetten met verbruik 14,92 kWh/m² in houtskelet. We hebben een aannemer nodig voor de fundering, de graafwerken en de metselwerken. De firma HSBB uit Bree plaatst dan de houtskeletbouw. Zij starten op 6 oktober 2015, dus de fundering moet tegen dan in orde zijn. De bouwaanvraag, sondering en stabiliteitsstudie zijn allemaal beschikbaar. Kunnen jullie aub me contacteren om een offerte opstellen voor de ruwbouw? Plannen zijn ter beschikking.

Ruwbouwwerken uit te voeren

Het project omvat een verbouwing van een rijwoning. Waar de gelijkvloers wordt vernieuwd en het 1st verdieping wordt uitgebreid. Het plan en de meetstaat ter beschikking. Sloping van veranda en andere muren , grond en funderingswerken, rioleringswerken, metselwerken met snelbouwsteen van 14 cm dikte, isolatie.

De offerteaanvraag omvat volgende ...

De offerteaanvraag omvat volgende werkzaamheden: 1. Afbraakwerken - Afbraak van oude ramen en vensterbanken aan de voorgevel, op gelijkvloers en eerste verdieping, met inbegrip van oude rolluiken en rolkasten. Indicatie van de omvang van deze werken: zie foto (op aanvraag) 2. Ruwbouwwerken a. Metselwerken Gelijkvloers 1. Opmetsen van raamgat gelijkvloers: Groot raam worden 2 kleinere ramen. Afmetingen van te metsen oppervlak: ongeveer 2,5 m². Dagmaten van beide ramen die worden geplaatst: 0,75m x 0,75m ? Schetsen van huidige en toekomstige situatie op aanvraag b. Metselwerken eerste verdieping 1. Opmetsen van raamgat eerste verdieping afmetingen (bij benadering) van te metsen oppervlak : ongeveer 3,5 m² c. Plaatsing vensterbanken en andere afwerking in blauwe hardst

bijbouwen van vleugel aan het huis: ...

bijbouwen van vleugel aan het huis: ruwbouwwerken, metselwerken, fundering, schrijnwerkerij dient te gebeuren