Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Aannemer voor ruwbouwwerken voor nieuwbouw? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Aannemer voor ruwbouwwerken voor nieuwbouw.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Aannemer voor ruwbouwwerken voor nieuwbouw:

Ruwbouwwerken

Graag hadden we een offerte gekregen voor een ruwbouwwerken voor een nieuwbouw. Plan door architect gemaakt.

Nieuwbouw werken uit te voeren

Zou het mogelijk zijn om enkele aannemers te kunnen contacteren om een offerte aan te vragen voor ruwbouwwerken voor nieuwe woning. Plannen van de architect kunnen opgevraagd worden , lastenboek nog niet afgewerkt.

Nieuwbouw woning

Nieuwbouwwoning te Ardooie. 280m2. Ruwbouwwerken . Plannen kunnen opgevraagd worden en vergunning is toegestaan.

Aannemer voor ruwbouwwerken voor nieuwbouw

We zoeken iemand voor de ruwbouw voor onze nieuwbouw. We gaan een passiefwoning zetten met verbruik 14,92 kWh/m² in houtskelet. We hebben een aannemer nodig voor de fundering, de graafwerken en de metselwerken. De firma HSBB uit Bree plaatst dan de houtskeletbouw. Zij starten op 6 oktober 2015, dus de fundering moet tegen dan in orde zijn. De bouwaanvraag, sondering en stabiliteitsstudie zijn allemaal beschikbaar. Kunnen jullie aub me contacteren om een offerte opstellen voor de ruwbouw? Plannen zijn ter beschikking.

Ruwbouwwerken nieuwbouw Wijnegem

Ik zoek een aannemer voor de ruwbouwwerken van onze nieuw te bouwen woning te 2110 Wijnegem. In bijlage vind je een kopie van ons plan.

Nieuwbouw van 3 woningen

Bouwen van 3 woningen en garages en werkplaats. Beginfase , plannen in voor -ontwerp. Offerte voor de ruwbouwwerken.

Nieuwbouw voor 4 appartementen

Nieuwbouw voor 4 appartementen gelegen te Liedekerke aanvang half 2015. Prijsofferte voor ruwbouwwerken en dakwerken.Graag je e-mail adres doormailen,dan kan ik de plannen doorsturen .

Ruwbouwwerken voor een vrijstaande woning

Nieuwbouw project te Halen. Het betreft een vrijstaande woning. Gedetailleerd plan hebben we reeds in bezit. We willen medio maart 2015 beginnen met de ruwbouw. We zoeken aannemers voor ruwbouw (winddicht) + dakwerken. Gedetailleerd plan hebben we reeds in bezit.