Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren:

Aannemer voor ruwbouwwerken

Nieuwbouw, rechthoekig huis met 1 verdiep en aansluitend garage. Plan van architect kan doorgezonden worden.

Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren

Nieuwbouwwoning bouwen 11m x 12m; vierkanten huis in witte baksteen met zwarte ramen, veel openheid, veel glas, moderne strakke bouw. Aannemer voor ruwbouwwerken.

Aannemer voor ruwbouwwerken 4 gevelwoning

Nieuwbouw. Ruwbouwwerken van 4 gevelwoning voglens plan. Bouwvergunning is ok. Plannen kunnen digitaal doorgestuurd worden.

Ruwbouwwerken

Graag hadden we een offerte gekregen voor een ruwbouwwerken voor een nieuwbouw. Plan door architect gemaakt.

Nieuwbouw werken uit te voeren

Zou het mogelijk zijn om enkele aannemers te kunnen contacteren om een offerte aan te vragen voor ruwbouwwerken voor nieuwe woning. Plannen van de architect kunnen opgevraagd worden , lastenboek nog niet afgewerkt.

Nieuwbouw woning

Nieuwbouwwoning te Ardooie. 280m2. Ruwbouwwerken . Plannen kunnen opgevraagd worden en vergunning is toegestaan.

Aannemer voor ruwbouwwerken voor nieuwbouw

We zoeken iemand voor de ruwbouw voor onze nieuwbouw. We gaan een passiefwoning zetten met verbruik 14,92 kWh/m² in houtskelet. We hebben een aannemer nodig voor de fundering, de graafwerken en de metselwerken. De firma HSBB uit Bree plaatst dan de houtskeletbouw. Zij starten op 6 oktober 2015, dus de fundering moet tegen dan in orde zijn. De bouwaanvraag, sondering en stabiliteitsstudie zijn allemaal beschikbaar. Kunnen jullie aub me contacteren om een offerte opstellen voor de ruwbouw? Plannen zijn ter beschikking.

Ruwbouwwerken nieuwbouw Wijnegem

Ik zoek een aannemer voor de ruwbouwwerken van onze nieuw te bouwen woning te 2110 Wijnegem. In bijlage vind je een kopie van ons plan.