Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren:

Ruwbouwwerken voor renovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer die de ruwbouwwerken van een totaalrenovatie zouden willen uitvoeren van een woning uit 1952. Er zou een aanbouw moeten bijkomen van ca. 30m². Volgende zaken zouden moeten gebeuren: - Bouwklaar maken van het terrein - Rioleringen (incl. nieuwe Septische put, regenwaterput, bufferput) - maken van nieuwe opening in bestaande structuur - funderingsplaat - opmetsen dragende en niet dragende muren - plaatsen poutrellen

Renovatie hoeve

Renovatie hoeve opgenomen op lijst inventaris bouwkundig erfgoed.Plannen beschikbaar. Het gaat om de ruwbouwwerken.

Renovatie ruwbouwwerken

Benedenverdieping moet verbouwd worden. Werken houden in: Muren uitbreken en plaatsen van poutrels, en aantal muren metsen.

Volledige renovatie HO bebouwing

Afbraak achterbouw en op nieuw optrekken achterbouw met 2 verdiepen. Afbraak word gedaan door mezelf en wens offerte voor de ruwbouwwerken. Meetstaat opgemaakt door de architect ter beschikking.

Nieuwbouw uitbreiding + renovatie woning

Nieuwbouw: uitbreiding (150 m²) van een bestaande en te renoveren woning (150m²): Uit te voeren werken: nieuwbouw: fundering, metselwerk, gelijmde gevelsteen, welfsels, betonbalken, betonkelder, Rrenovatie: uitbreken gevelopeningen, vernieuwen vloeren vernieuwen dak.... - vergunning ok. - plannen en meetstaat - gezocht aannemers: betonkelders/ruwbouwwerken/ dakwerken

Renovatie woning Decoster-Demia

Renovatie van een hoeve (fase 1 - woonhuis) Afbraak, riolerings- en ruwbouwwerken, dakwerken, binnenafwerking om eerste deel van woning gebruiksklaar te kunnen maken (latere 2de fase zal de renovatie van aanpalende schuur zijn). Graag volledige aanneming, excl buitenschrijnwerk en technieken.

huidig restaurant wordt optiekzaak, ...

huidig restaurant wordt optiekzaak, enkele ruwbouwwerken, nieuw buitenschrijnwerk, en totale renovatie van de winkelruimte (gyprocwerken, meubilair, schilderwerken, electriciteitswerken, verlichting... alles eigenlijk)

Het betreft de totale renovatie van een ...

Het betreft de totale renovatie van een verkrotte arbeiderswoning en tuin. Wij zoeken een sleutel op de deur aannemer die zowel de nodige afbraakwerken, ruwbouwwerken als de volledige afwerking kan uitvoeren en dit binnen een op voorhand afgesproken budget. Betreft de ruwbouw is het de bedoeling om de gevel, zijmuren en dak te behouden en te renoveren, daarnaast zijn wel nieuwe vloeren, binnenmuren, achtergevel en achterbouw, ramen, enz. vereist. Betreft de afwerking, dient alles vernieuwd te worden : keuken, badkamers, slaapkamers, schilderwerken, vloerwerken, plafonds en muurbekleding, sanitair, verwarming, enz. Wij wensen ons te beperken tot de beslissingen ivm indeling van de woning, materiaal- en kleurkeuze .