Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouwwerken uitbreiding woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouwwerken uitbreiding woning:

Ruwbouwwerken uitbreiding woning

Bijbouwen op GLV 2 m uitbreiden en 6 m breed. op 1 verdieping 1 kamer bijbouwen. Plan ter beschikking.

Aanbouw plaatsen

We willen graag een uitbreiding van onze living en daarom graag een aanbouw plaatsen. De vergunning hiervoor is reeds verleend. Het betreft een aanbouw van +\- 35 m². Ruwbouwwerken, elektriciteit en vloeren.

Aannemer uitbreiding woning

Uitbreiding van een woning. Plannen en uit te voeren werken in bijlage Verbouwing zijn in drie loten onderverdeeld 1 = ruwbouwwerken 2 = dakwerken 3 = Buitenschrijnwerk

Nieuwbouw uitbreiding + renovatie woning

Nieuwbouw: uitbreiding (150 m²) van een bestaande en te renoveren woning (150m²): Uit te voeren werken: nieuwbouw: fundering, metselwerk, gelijmde gevelsteen, welfsels, betonbalken, betonkelder, Rrenovatie: uitbreken gevelopeningen, vernieuwen vloeren vernieuwen dak.... - vergunning ok. - plannen en meetstaat - gezocht aannemers: betonkelders/ruwbouwwerken/ dakwerken

Uitbreidingswerken woning Kortenberg

Uitbreiding van een woning in gesloten bebouwing. De uitbreiding is voorzien over 2 niveau's. De bij te bouwen zone is op het gelijkvloers 8,50 x 4,30 en op de verdieping 4,30 x 4,00 m. Er mag een voorstel gedaan worden enkel voor de ruwbouwwerken maar ook volledige afwerking behoort tot de mogelijkheid. Er is een uitvoeringsplan met details, meetstaat, lastenboek, stabiliteitsstudie,.. beschikbaar. De afwerking dient te gebeuren met Crepi, pvc ramen en platte daken.

Het betreft een half open woning van de ...

Het betreft een half open woning van de jaren 50 met een gelijkvloers, de verdieping onder dak en een achterbouw en aan de zijkant een garage. De garage zal worden afgebroken(niet inbegrepen in de gevraagde werken). Een uitbreiding moete worden opgetrokken op de plek van de garage en 4 m achteruit over de gehele breedte van de woning, over deze volledige uitbreiding wordt een verdieping voorzien welke over de achterbouw, welke de keuken bevat, zal worden doorgetrokken. Wij zoeken een aannemer die de ruwbouwwerken voor zijn rekening kan nemen en de woning onder dak zetten, hierbij dient eveneens een aansluiting worden gemaakt met het bestaande schuine dak. De bouwvergunning is toegekend en de plannen, meetstaat en lastenboek zijn ter beschikking.

Uitbreiding en verbouwing van een ...

Uitbreiding en verbouwing van een eengezinswoning in halfopen bebouwing. De uitbreiding betreft een rechthoekig volume (B 8m97 x D 4m08 x H 3m), waarin eethoek, berging, sas, wc en badkamer worden ondergebracht. We wensen een vrijblijvende offerte te ontvangen voor wat betreft de ruwbouwwerken. Geïnteresseerde aannemers kunnen met ons contact opnemen voor meer gedetailleerde informatie (bouwplannen, administratief bestek, bijzonder bestek, meetstaat en samenvattende meetstaat).

Technische werken binnen ...

Technische werken binnen totaalverbouwing van rijwoning in Gentbrugge (9050). Kenmerken woning: breedte 5m, diepte gelijkvloers 12m (na verbouwing), diepte op verdiepingen 8m. Bewoonbare oppervlakte na verbouwing (uitbreiding volume) ca. 150m². Volledige vernieuwing van: - electriciteit (ook meterkast wordt vernieuwd) - sanitaire leidingen (badkamer naar 1ste verdiep) - hemelwaterrecuperatie (bestaande regenput te herbruiken; gebruik hemelwater voor spoeling toilet en buitenkraan) - centrale verwarming (condensatieketel, ca. 8 radiatoren, ingewerkte leidingen in vloer / plafond) Wensen voor bepaalde zaken zelf voorbereiding/afwerking te doen (vb inslijpen sleuven voor electriciteit, ...) met advies van aannemer. Uitvoering werken hangt af van timing aannemer ruwbouwwerken.