Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Ruwbouwwerken voor een vrijstaande woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouwwerken voor een vrijstaande woning:

Ruwbouwwerken voor een vrijstaande woning

Nieuwbouw project te Halen. Het betreft een vrijstaande woning. Gedetailleerd plan hebben we reeds in bezit. We willen medio maart 2015 beginnen met de ruwbouw. We zoeken aannemers voor ruwbouw (winddicht) + dakwerken. Gedetailleerd plan hebben we reeds in bezit.

MH NB AB oostakker prijsvraag

Bouwen van een vrijstaande woning. Graag vernemen wij uw beste prijs voor de open ruwbouwwerken: deel 0 aanneming/werf deel 1 onderbouw deel 2 bovenbouw volgens documenten in bijlage: MH NB AB MST 12: meetstaat/samenvattende meetstaat; MH NB AB BST 12: algemeen lastenboek/bijzonder lastenboek. MH NB AB PLN PLT: aanbestedingsplannen.

Vrijstaande woning te hombeek-mechelen, ...

Vrijstaande woning te hombeek-mechelen, Afbraak van de oude (gemetste) veranda en opnieuw op te bouwen (gemetst), maar dan over de ganse breedte van het huis (vergroting van +-25m2). De gelijkvloers verdieping bevind zich +-1,20m van het maaiveld en het huis is volledig onderkeldert, In de nieuwe veranda zou voor de helft onderkeldert worden, En twee trappen; maaiveld-kelder, maaiveld-Gelijkvloers. Ook zouden de openingen van het huis naar veranda vergroot worden. Alle ruwbouwwerken worden door mezelf uigevoerd.