Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Schade aan veranda herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schade aan veranda herstellen:

Herstellen van lek in glazen koepel veranda

Ik heb een aflopende koepel in enkelvoudig gewapend glas boven mijn veranda. Tijdens hevige regenbuien lekt er water naar binnen. Ik heb vastgesteld dat er een barst is in één van de glazen platen, helemaal bovenaan tot tegen de richel van de slaapkamer. Het water lekt echter naar binnen een tweetal meter verder naar beneden via diezelfde glazen plaat, waar ik echter geen schade kan bespeuren.

Draagbalken veranda herstellen

Wij hebben een veranda met houten draagbalken. Enkele balken vertonen schade door waterinsijpeleing. DE vraag is welke herstelling nodig is, en hoe we dit moeten aanpakken. De verande is 20m²

Schade na inbraak aan veranda

Vervangen van glas in veranda.(nog enkel glas). Houten constructie ook deels beschadigd na inbraak. Persoonlijke gegevens door vakman te vragen.

Vernieuwen dakplaten kleine veranda

Mijn kleine veranda heeft schade geleden door hagel, de huidige dakplaten moeten vernieuwd worden en opnieuw waterdicht gemaakt worden De veranda is ongeveer 2. 5 x 5. 0 meter. Graag een prijsofferte

Herstellen dak van veranda in doorschijnende platen

Door de hagelstorm van zaterdagavond 29 augustus zijn er gaten in de platen van de veranda geslegen. Nu hebben wij voor de verzekering een bestek nodig zodat we weten wat het kost om deze te laten vernieuwen. Wie kan deze werken uitvoeren en een afspraak maken om deze te komen bekijken voor het opmaken van een bestek en het herstellen nadien hiervan. Indien nodig heb ik foto's van de schade, maar denk dat het beter is om ter plaatse te komen kijken daar er toch een bestek moet worden opgemaakt.

Herstellen dak van veranda in doorschijnende platen

Door de grote hagelstorm in het weekend van 29-30augustus zijn door de eerste laag van ons doorschijnend veranda dak enkele gaten geslagen waar er nu water in aanwezig is. Graag zou ik een offerte verkrijgen om deze schade te laten herstellen. Foto's in bijlage.

Vervanging van 4 veranda

Wij zoeken iemand die zo snel mogelijk 4 doorzichtige veranda platen kan vervangen. Schade geleden door hagel. Verzekering komt maar tussen bij vervanging van enkele platen en niet het volledige dak. Als optie kan het dak ook vervangen worden met vaste platen.

Reparatie lek rand veranda

Door de hevige regenval van de laatste tijd hebben we een lek ontdekt aan de rand van onze veranda. Gezien deze ruimte ons kantoor is, is het belangrijk dat dit lek zo spoedig mogelijk wordt gedicht om schade aan onze computers en andere apparaten te voorkomen...