Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Schoorsteen afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorsteen afbreken:

Schoorsteenelementen binnen en buiten afbreken

Schoorsteen afbreken. De mantel op het dak moet volledig weg en terug dicht gelegd worden met dakpannen. In de slaapkamer moet de mantel ook verwijderd worden en de gaten in het plafond en op de vloer dicht gemaakt worden. In de woonkamer de bestaande kachelcassette verwijderen. Uitbreken van twee ramen op de bovenverdieping en het plaatsen van nieuwe dorpels voor deze ramen. Plaatsen van 2 dorpels voor draaikipramen.

Afbreken ingebouwde kachel + schoorsteen

We hebben in de living een ingebouwde kachel . We willen deze wegdoen en ook de schoorsteen laten verwijderen. Deze zit in de muur verwerkt, maar de toegang is vrij door afbraakwerken aan de andere kant van de muur.

Schoorsteen afbreken

Wij zoeken een aannemer / dakwerker om een ongebruikte schoorsteen af te breken en nadien het gat in het dak te dichten. We hebben nog een aantal van de bestaande dakpannen, maar de hoeveelheid en de staat valt nog te bekijken te plaatse. De schoorsteen staat achteraan de woning en is bereikbaar via de oprit en een poort naast het huis. In de eerste plaats willen we de schoorsteen bovendaks verwijderen en hiervoor een offerte ontvangen. Afhankelijk van de meerprijs overwegen we ze ook binnen weg te nemen tot op de eerste verdieping om extra plaats te maken in de hal. Indien mogelijk ontvangen we dus graag een bijkomende offerte voor de afbraak + afwerking (houten bedekking schuin dak, pleisterwerk, ondersteuning + dichten parketvloer) binnen.

Schoorsteen herstellen of afbreken

Voegsel komt los in mijn schouw, de schouw gaat licht overhellen. Gebouw dateert van 1981, dak met leien, gemetste schouw.

Schoorsteen afbreken

Renovatie woning, waaruit 2 schoorstenen moeten afgebroken worden

Open haard afbreken en opening dichten

We zouden onze openhaard willen laten afbreken deze loopt door op het eerste verdiep en de zolder. Schoorsteen verwijderen en het dak dichten. Ook zou het roet moeten worden opgekuisd.

Schoorsteen herstellen of afbreken

Ik heb een schoorsteen die volledig aan het scheuren is. Deze komt onderaan helemaal los en toont ernstige gebreken en grote scheuren in de zijwand. (enkele centimers!!! ) Tijdens renovatiewerken is de schoorsteen ontdaan van alle gyproc errond en is gebleken dat de schoorsteen volledig instabiel is. Dit betreft een schoorsteen in een oud huis en hier wordt nog gebruik gemaakt van houten draagbalken om het bovenverdiep te dragen. Graag had ik deskundig advies en hulp indien deze nog hersteld kan worden of dat deze zou moeten worden afgebroken.

Afbreken schouw

Renovatie, voegen en schilderen schoorsteen