Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Schoorsteen renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorsteen renoveren:

Grote renovatiewerken uitvoeren

Gevel van 4.5m renoveren met spuitkurk. Momenteel 2 ramen en geen voordeur. Voordeur plaatsen, hiervoor 1 raam verwijderen en inkomhal van 1m x 2.5m in living realiseren. Ook staat van het dak controleren en indien mogelijk de zolder willen uitbreiden met een dakkapel. In de living schoorsteen voorzien van een inbouw pelletkachel. Ook elektriciteitswerken uitvoeren, een lichtpunt in onze living en nieuwe inkomhal.

Bijgebouw renoveren

Volledige renovatie van bijgebouw van 30 m² in L vorm. 1 verdiep hoog met licht hellend dak. Licht hellend dak kan worden omgevormd naar plat dak met epdm. Golfplaten moeten worden vervangen door volwaardig dak met isolatie en dampscherm. Bestaande muren met crêpi en isolatie moeten worden vervangen door betere isolatie met waterkering. Raamkozijnen moeten correct en vakkundig worden herplaatst. De schoorsteen van de ketel moet vakkundig door het dak worden geplaatst. 1 deur, 3 kleine ramen en 1 schuifraam zijn reeds aanwezig.

Gelijkvloers deels renoveren

Oude schoorsteen laten verwijderen en hierbij nieuwe tegels laten leggen. Gaat om een gelijkvloers met oppervlakte van ongeveer 55 m². Tevens zou dan nieuwe elektriciteit op gelijkvloers moeten gelegd worden.

Schoorsteen renoveren

Herstel/renovatie van schouw. Woning is 50jaar oud. Insijpelend vocht in slaapkamer via zolder (waarschijnlijk langs schoorsteen) Uitslijpen bestaande voegen, hervoegen, gebarsten bakstenen vervangen, waterdicht maken, nieuw zink/lood

Schoorsteen inkorten en inox buis installeren

Graag zou ik mijn oude schoorsteen renoveren. De bedoeling is om ongeveer 1 meter van de top weg te nemen en het overige te renoveren. Ook zou een 12 meter inox buis geinstalleerd moeten worden vanuit de centrale verwarming en zo ongeveer 1.5 meter over de gerenoveerde schoorsteen komen.

Renoveren van schoorstenen

2 schoorstenen aan het huis hebben een versleten 'bovenstuk' waarvan stenen loskomen en zou gerenoveerd moeten worden. Dit zou moeten vervangen worden in dezelfde stijl (of alternatief passend bij de villa). Ook zouden de schoorstenen moeten nagekeken worden op scheuren, versleten voegen, ... en zo nodig hersteld worden (zie foto's: 1 & 2 van de eerste schoorsteen, 3 & 4 van de tweede) Graag ook te voorzien van inox 'kooien' tegen vogels.

Aannemer nodig bij de renovatie van het huis

We zijn momenteel ons huis aan het renoveren. We hebben hulp nodig voor volgende zaken: badkamer afwerken, laminaat leggen, een muur uitbreken, schoorsteen uitbreken, living afwerken. Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie van zolder

Renoveren van onze zolder, isolatie reeds ok, enkel nog plaatsen van wanden en plakwerk schoorsteen + 1 muur topgevel ook meeplakken, plaatsen van vloer en voorziening chauffage.