Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Schoorsteen renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorsteen renoveren:

Schoorsteen renoveren

Herstel/renovatie van schouw. Woning is 50jaar oud. Insijpelend vocht in slaapkamer via zolder (waarschijnlijk langs schoorsteen) Uitslijpen bestaande voegen, hervoegen, gebarsten bakstenen vervangen, waterdicht maken, nieuw zink/lood

Schoorsteen inkorten en inox buis installeren

Graag zou ik mijn oude schoorsteen renoveren. De bedoeling is om ongeveer 1 meter van de top weg te nemen en het overige te renoveren. Ook zou een 12 meter inox buis geinstalleerd moeten worden vanuit de centrale verwarming en zo ongeveer 1.5 meter over de gerenoveerde schoorsteen komen.

Renoveren van schoorstenen

2 schoorstenen aan het huis hebben een versleten 'bovenstuk' waarvan stenen loskomen en zou gerenoveerd moeten worden. Dit zou moeten vervangen worden in dezelfde stijl (of alternatief passend bij de villa). Ook zouden de schoorstenen moeten nagekeken worden op scheuren, versleten voegen, ... en zo nodig hersteld worden (zie foto's: 1 & 2 van de eerste schoorsteen, 3 & 4 van de tweede) Graag ook te voorzien van inox 'kooien' tegen vogels.

Aannemer nodig bij de renovatie van het huis

We zijn momenteel ons huis aan het renoveren. We hebben hulp nodig voor volgende zaken: badkamer afwerken, laminaat leggen, een muur uitbreken, schoorsteen uitbreken, living afwerken. Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie van zolder

Renoveren van onze zolder, isolatie reeds ok, enkel nog plaatsen van wanden en plakwerk schoorsteen + 1 muur topgevel ook meeplakken, plaatsen van vloer en voorziening chauffage.

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Ik ben mijn huis aan het renoveren. Ik heb een schoorsteen en wil er een allesbrander plaatsen, maar ik denk dat mijn schoorsteen niet meer veilig genoeg is. Daarom denk ik aan een rookkanaal te plaatsen in de schoorsteen.

Verbouwing ééngezinswoning te Mariakerke

De verbouwing omvat zowel het uitbreiden alsook het renoveren van een ééngezinswoning. Met een uitbouw achteraan en het gieten van polybeton vloer met vloerverwarming. Binnenmuren worden verwijderd, kelder zal deels worden afgebroken en afbraak van schouw en schoorsteen. Er zal een opening gemaakt worden naar zolder, waar er een trap zal worden geplaatst. Slaapkamer zal een badkamer moeten worden. Zolderverdieping isoleren en afwerken tot volwaardige ruimte. Vernieuwen van veluxramen. Verder binnenmuur isolatie (geen spouw). Lichte afbraakwerken starten april 2013 - geplande tijd afbraak = 2 weken - Dus start werkzaamheden eind april - begin mei 2013 - Graag aannemer die totaalpakket kan verzorgen op uitzondering van eventueel sanitair / elektriciteit.

Omschrijving : Renovatie lekkende ...

Omschrijving : Renovatie lekkende schoorsteen; opnieuw voegen en/of opbouwen bovenste gedeelte(boven dak) + zink en lood vervangen, alsook (eventueel) nieuwe dekplaat + schoorsteenkap. Afdakje bij voordeur renoveren; nieuw bekleden met leisteen. Met vriendelijke groet, Linssen Lars larslinssen@pandora.be