Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Schouw afbreken en een doorkijkhaard plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schouw afbreken en een doorkijkhaard plaatsen:

Schouw afbreken van het dak en gevel bezetten

Schouw moet afgebroken worden en eventueel een gevel bezetten

Schouw op het gelijkvloers afbreken

Schouw op gelijkvloers afbreken. Sierbalken uit plafond verwijderen. Muren bijplamuren. Vals plafond met verlichting plaatsen. Plafond is ong. 70m² en muren ong. 120m².

Huis verbouwen

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Een deel van de achterbouw laten afbreken en een volledig nieuw stuk bijbouwen. - nieuwe badkamer - nieuwe keuken - dressing - vloerverwarming - zonnepanelen - warmtepomp - 1 lichtkoepel - afbreken schouw - verplaatsing voordeur - nieuwe elektriciteit - verlegging sanitair. - groot schuifraam Het gaat om een half open bebouwing van +/- 150m²

Schouw afbreken

We zouden onze sierschouw afbreken op het gelijkvloers en eventueel op 1ste verdiep. Schouw is 1m40 breed, ongeveer 2.5 meter hoog en 50 cm diep. Het is een schouw met bakstenen omranding die eigenlijk doorloopt tot op het dak, waar een schoorsteen van ongeveer 2 meter hoog staat. Als het niet hoeft, mag die blijven staan. Is het geheel niet stabiel genoeg, dan mag die ingekort of verwijderd worden.

Volledig schouw afbreken

Momenteel hebben we in de living een brede ongebruikte schouw. Deze loopt door tot op de eerste verdieping. Boven is deze omkast met mdf. Geen schouw die te zien is aan buitenkant dak.

Schouw onderbreken en verankeren

Dringend schouw onderbreken en verankeren: Schouw blijft staan op +3 en bovendaks, op +2 en +1 zouden we deze willen afbreken. Op de gelijkvloers is deze reeds weg. Afbraak schouw en wegvoeren stenen kunnen we zelf. We hebben iemand nodig om de onderkant van de schouw op de +3 te ondersteunen en te verankeren zodat we de rest kunnen afbreken.

Schouw afbreken en dak herstellen

We willen onze zolder renoveren en daarbij een schouw afbreken tot onder het dak, op deze plek moet het dak hersteld worden, en zijn nogmaal gezien pannen beschikbaar van het steken van dakramen. Een andere kleine schouw willen we even laten controleren op afwerking van het dak, of mogelijks ook wegdoen.

Egaliseren vloer en leggen OSB platen

Daar we momenteel niet verder kunnen met afbreken dak zou ik de vloer willen uitbreken en er OSB platen leggen, mist ik mee kan helpen en bestel zelf materiaal, als afstand gerespecteerd wordt. In totaal gaat het ongeveer over een oppervlakte van 30m². De vloer moet als eerst geëgaliseerd worden aangezien die niet waterpas ligt. Om nadien met OSB platen te werken. In de kleinste ruimte van 11,35 m² is er een schouw aanwezig waarbij onderste stenen afgebroken kunnen worden om de werken uit te voeren. Bij de grootste oppervlakte van 18, 64 m² is er ook een schouw aanwezig, maar daar zit de stoof nog in.