Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Schouw afbreken en vloer leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schouw afbreken en vloer leggen:

Schouw afbreken en vloer leggen

Ik wil een bestaande schouw afbreken, Naast de schouw zijn er twee natte plekken in de buitenmuur, deze moeten behandeld worden. Ik wil graag vloer laten leggen en de bestaande tapijt eruit doen. Vloer van 8 op 4 meter.

Sierschouw afbreken en afwerken

Ik wil mijn gemetste sierschouw laten afbreken en de muren en plafond terug laten afwerken/dichten. Schouw binnen. Afwerking met gyproc.

Schouw afbreken en ondersteunen

Binnenschouw afbreken en ondersteunen. Schouw : begane grond en zolder weggehaald. Tussenverdieping : 2 m schouw weg te halen .

Schouw afbreken

Een oude fabrieksschoorsteen op ons dak verwijderen.

Schouw en klein muurtje afbreken en opnieuw bezetten

Wij zijn begonnen aan de renovatie van een rijwoning met 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping een schouw afbreken en opnieuw laten bezetten. Op de benedenverdieping van een venster en het daaronder staande muurtje een doorgang maken.

Schouw afbreken

Schouw afbreken + dicht maken boven en onder. Daarna bezetten.

Schouw afbreken en poutrellen steken

Schouw af te breken in zijn totaliteit; gelijkvloers, 1ste en zolder verdieping. Geschatte hoogte is 8m. Niet ingemetseld maar tegen muur van de buur. + Het steken van poutrellen; 2 normale deuropeningen en 1 grotere 200 breed en 220in draagmuur.

Woonkamer renoveren

Living is onderverdeeld in een hoog en laag gedeelte, maar dit moet gelijk worden getrokken. Schouw afbreken en mantel moderniseren. Vloer uitbreken, radiatorleidingen veranderen, stopcontacten veranderen.