Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Schouw verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schouw verwijderen:

Schouw op het gelijkvloers afbreken

Schouw op gelijkvloers afbreken. Sierbalken uit plafond verwijderen. Muren bijplamuren. Vals plafond met verlichting plaatsen. Plafond is ong. 70m² en muren ong. 120m².

Schouw in bakstenen over twee verdiepingen verwijderen

We zouden de schouw op 1ste en 2de verdiep laten verwijderen. Schouw is 1m40 breed, ongeveer 5 meter hoog en 50 cm diep. Het is een schouw met bakstenen omranding die eigenlijk doorloopt tot op het dak, waar een schoorsteen staat. Het deel op zolder en daarboven blijft staan.

Schouw verwijderen

Ik heb in mijn keuken een schouw met open haard die ik graag zou verwijderen. Die loopt door de badkamer omhoog naar een plat dak echter heb ik nog geen budget om de badkamer en het dak te vernieuwen/herstellen. Het zou dus gaan over enkel het deel in de keuken te verwijderen als dit mogelijk is. Indien nodig kan het bovenste deel van het dak wel al weg.

Schouw verwijderen

Midden in mijn woning staat een schouw met kachel in, die ik graag zou willen verwijderen om zo meer ruimte te creëren in de leefruimte.

Draagmuur uitbreken en schouw verwijderen

Ik zou graag een (draag)muur willen wegdoen en een poutrel laten plaatsen . Daarbij heb ik ook een schouw die niet meer gebruikt wordt en die ik op de gelijkvloers (eventueel op 1ste verdiep) ook zou willen laten wegdoen indien dit mogelijk is

Gashaard verwijderen en schouw uitbreken

Losstaande gaskachel tussen eetkamer en woonkamer. Volledig stenen kolom rondom gebouwd. Afmetingen zijn rond de 1m op 1m20. Gasleiding moet worden afgesloten en schouw moet langs beide zijden worden afgedicht en het plafond afgewerkt.

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Beste. De muur tussen de keuken en de living links en rechts van de schouw uitbreken en een steunbalk plaatsen. Het ene stukje zit een deuropening in en max. 1 m breed, het andere stuk is 3 m breed.

Huiskamer renoveren

Bel étage. Steunmuur moet worden verwijderd (hebben al plan van architect). Schouw (houtkachel) verwijderen. Nieuwe plafond en muren bezetten.