Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Schuur renoveren naar woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schuur renoveren naar woning:

Schuur renoveren naar woning

Ik wil een oude schuur renoveren naar een woning. Er moeten poutrellen gestoken worden, verdiepen gemaakt worden, nieuw dak op, regenwaterput steken, eletriciteit, water, ventilatie. Gebouw is 8m op 26m.

Achtergevel vernieuwen

Het gaat om een verbouwde schuur waar we een raam en deuropening willen vergroten. Renoveren van achtergevel plus nieuwe keuken plaatsen in het bestaande volume. Schuifdeuren te plaatsen in huidige raamopening.

Renoveren van een oude schuur

We willen een oude schuur graag verbouwen tot een woonunit. Het is 50 m² groot en heeft een waterleiding nodig, een douche, een wc, er moet een deurraam inkomen, een ophoging van de vloer want die trekt vocht. Ook het injecteren van de muren , opknappen binnenmuren, keukentje installeren, slaaphoek boven, en twee raampjes op het zuiden aanbrengen. Tot slot ook een schouw aanbrengen voor pellet of houtkachel.

Schuur te renoveren

We zouden graag onze schuur compleet isoleren/renoveren. De schuur heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 9 op 9. We zouden graag evalueren of deze kan waterpas gemaakt worden en een stevige valse vloer op geplaatst kan worden. Maar staan open tot alternatieven. We zouden ook graag minstens 2 van de 4 muren isoleren. Muur A) is 8. 7m lang, een maximale hoogte in het midden van 9. 3m, een hoogte aan de linker kant van 6m, en rechter kant van 5 meter. Muur B) is 9m op 6m. De andere muren moeten waarschijnlijk ook behandeld worden, maar dat is makkelijker te bespreken ter plaatse.

Renoveren van een oude schuur

Complete inrichting, niks voorzien, alleen dak en bakstenen muren.

Renovatie van huis

Wij willen ons huis onder handen nemen en dat begint met het afbreken van de bestaande vloer, het aanleggen van een betonplaat 15 cm dan 6 cm pur isolatie, het afwerken van de sanitair/verwarming leidingen. Plaatsen van een nieuwe ketel. Chape 6-7 cm en vloer afwerking met tegel 60 x 60 antraciet. De badkamer volledige renoveren. Schuur te herstellen. Aanleggen van de leidingen voor installatie gas te voorzien.

Renovatie van schuur

Renoveren van een schuur van 5m op 10m

Totaalrenovatie oude schuur

Renovatieproject van 100 jaar oude schuur tot ruimte voor polyvalent gebruik. Vloeren, binnenmuren plaatsen, buitenmuren renoveren, vochtvrij maken, vernieuwen dak, plaatsen ramen/deuren, nutsvoorzieningen,.... Wil deels ook zelf zaken doen, maar niet de structurele zaken. Bouwvergunningsaanvraag is lopende. Zou graag starten in het najaar