Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Slaapkamer bijbouwen boven keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Slaapkamer bijbouwen boven keuken:

Slaapkamer bijbouwen boven keuken

Ik zou een slaapkamer willen bijbouwen boven de keuken. Onze keuken is 6 op 4m. Als je bovenaan de trap komt bij ons heb je recht voor je een raam, en daar zou dan de deur moeten komen naar de nieuwe slaapkamer. Die ook ongeveer 6x4m moeten worden en minstens 2 ramen hebben.

Kamer bijbouwen op plat dak keuken en parket aanleggen

wij willen op ons plat dak (1e verdiep) een slaapkamer laten bijbouwen. Deze kamer zou 1 raam moeten hebben (noordzijde), elektriciteit, verwarming. Dakbedekking is roofing. Muren metsen, bepleisteren en ondervloer voorzien. Parketvloer leggen en kamer schilderen doen we zelf. Ook een klein halletje tussen de nieuwe en bestaande kamer, zodat we niet door de ene kamer moeten om in de andere te geraken.

Extra slaapkamer en badkamer bijbouwen

Aannemer voor opbouw: Wij willen een extra kleine slaapkamer + badkamer achteraan bijbouwen op het 1 s te verdiep boven de keuken. Dak keuken is plat met roofing en werd recent geïsoleerd, met koepel(zie bijlage foto). Ik had graag een idee van wat dit mij ongeveer gaat kosten. Winddicht en geïsoleerd. Nu is achtergevel van 1 s te verdiep ongeveer 8 à 9 m diep en mag vergund bijgebouwd worden tot 13 m diep. Gevel is 5 m breed. Dus totaal dat bijgebouwd moet worden is (als ik goed reken) 20 à 25 m².

Slaapkamers bijbouwen

Ik wil 2 slaapkamers laten bijbouwen naast mijn éne slaap kamer boven. Een slaapkamer links en één rechts van de bestaande slaapkamer maw muur gelijk op trekken met onderverdieping met voor elke kamer chauffage en één venster en elektriciteit en er liggen welsels op het plafond van de ganse beneden verdieping.

Aanbouw bestaande woning

Aan bestaande woning een slaapkamer bijbouwen ad 25m2. Bestaande leidingen chauffage doortrekken en radiator plaatsen, dak plaatsen (hiervoor moet een deel aangewerkt worden aan bestaande dak), bezetten, isoleren, plafond, voegen, vloer leggen, elektriciteit...

Bijbouwen slaapkamer

Ik zou graag nog een slaapkamer bij hebben, door op het dak van de keuken een bijgebouw te plaatsen samen met een dakkapel. Daarnaast ook nog een afdak maken boven het terras.

Slaapkamer bijbouwen

Slaapkamer bijbouwen op een reeds bijgebouwd stuk met plat dak. Wat zijn de mogelijkheden en kosten?

Slaapkamer bijbouwen boven plat dak keuken

Ik wil een slaapkamer bijbouwen op een plat dak (boven keuken). Enkel ruwbouw. Afwerking doe ik zelf. Oppervlakt +/- 25m². Bestaand raam verplaatsen van de aanliggende kamer naar het nieuw gedeelte. Wat bedragen mijn kosten ?