Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Extra slaapkamer met douche en dressing aanbouwen en woonruimte uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Extra slaapkamer met douche en dressing aanbouwen en woonruimte uitbreiden:

Extra slaapkamer met douche en dressing aanbouwen en woonruimte uitbreiden

Extra slaapkamer met douche en dressing aanbouwen. Aanbouw is alleen gelijkvloers met plat dak en zou bij benadering 9.5m x 5.5m moeten zijn. Woonruimte van ong. 8m x 4.5m uitbreiden met 4m x 5.5m. Momenteel schuifraam met daaraan een terras, schuifraam moet eruit en stuk terras zou ook woonruimte worden. Het betreft een halfopen bebouwing. Plannen nog in opmaak, wel al schets beschikbaar momenteel.

Renovatie van chalet

Houten chalet renoveren te Wenduine. Werken uit te voeren: vervangen van houten vloer, wandbekleding, uitbreiding slaapkamer, bijzetten van ruimte douche, vernieuwen badkamer en keuken. Gaat om een totaal oppervlakte is 32 m² Geen plan aanwezig.

Verschillende herstellingswerken na waterscahde

Ik heb enkele maanden geleden een lek gehad in de douche 1ste verdieping. Schade aan muur, plafond en vloer in verschillende kamers: badkamer,living van 2 ruimtes en slaapkamer. Tegels herleggen, muren bepleisteren, schilderen en plint herleggen.

Verbouwen van badkamer en zolder

Elektriciteit conform maken. Badkamer oppervlakte 9 m² op ruwbouw zetten en alles opnieuw plaatsen en betegelen , uitbreiden en heropbouwen dus ook water & elektriciteit. Bad, douche toilet hangmeubel en spiegel en een paar kasten . Zolder 65 m² isoleren en verbouwen naar een slaapkamer, douchekamer en opbergruimte.

Huis renoveren

Het gaat om een huis met meer dan 250 m² woonoppervlakte. Raam en deurkozijnen (47 vierkante meter) dienen vervangen te worden. Nieuwe CV ketel plaatsen. Badkamer verbouwen op eerste verdieping, kamer aangrenzend met een douche gedeelte. muren dienen geplijsterd te worden. Begane grond schuifpui aanbrengen. vaste trap maken naar zolder, op dit moment is er een vlizotrap. zolder moet volledig geisolleerd worden en slaapkamer van gemaakt worden. op zolder moet er ook een douche komen

Slaapkamer en badkamer renoveren

Project afzonderlijk of gezamenlijk uit te voeren: Project 1) Badkamer installatie: plaatsen van een volledige badkamer. Leidingen liggen reeds klaar en voorbereidingen reeds getroffen. Installatie bad + douche + lavabo + toilet + radiator. Plaatsen verlichting aan spiegel alsook afzuiging. Betegelen vloer en wanden. Afwerken (niet schilderen). Project 2) Deel slaapkamer (aansluitend): reeds geïsoleerd en gyproc geplaatst alsook leidingen naar boven getrokken. Afbreken niet-structurele wand + opbouwen nieuwe gyproc wand + verplaatsing deur. Plaatsing vloeren en plinten (vermoedelijk type quickstep). Voorzien 2 verlichtingspunten. Afwerken (niet schilderen).

Badkamers en keuken renoveren alsook de toiletruimtes herbetegelen

Huis net aangekocht en we gaan er 1 oktober in. Zowel badkamer als keuken te renoveren. 2 Badkamers: 1 badkamer van 2,30 m op 2 m met bad, voetbadje en wasbak dateert van 1970 = moet helemaal vernieuwd worden met doucheruimte. Toilet hiernaast moet ook vernieuwd worden, met dezelfde tegels. Badkamer aan slaapkamer = 3,37 m op 1,91 m , deze is onlangs vernieuwd maar is onze stijl niet. Daar moet een douche en dubbele wasbak komen. Moet ook een toilet vernieuwd worden in aparte ruimte. Ook nog een kleine doucheruimte in andere kamer die moet verwijderd worden. Keuken: Helemaal vernieuwen, vloer laten we liggen want is een mooie natuursteen. Leidingen liggen er en zijn in orde. 3 m op 4,52 m. Keuken is een L vorm.

Slaapkamer en douche herstellen na vochtschade

De inloop douche lekt door een gebrek aan stabiele ondersteuning in de hoek. Hierdoor heb ik een vochtplek in de slaapkamer. Het advies van de lek detectie is als volgt. De naden van de douchebak zouden verwijderd moeten worden en eerst gevuld moeten worden met fix all en dan daarover een silicone laag voor de afwerking. De muur van de slaapkamer heeft kalk afgegeven dus deze moet opnieuw gemaakt worden en dus opnieuw geschilderd (ik veronderstel de ganse slaapkamer? ) en er zou een nieuwe plint gezet moeten worden.