Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Slaapkamers verbouwen en nieuwe opbouw voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Slaapkamers verbouwen en nieuwe opbouw voorzien:

Zolder verbouwen tot slaapkamers

Zolder volledig ombouwen tot 2 slaapkamers met dressing. Moet volledig geïsoleerd worden en mogelijk dakramen geïnstalleerd. Afhankelijk of dit mogelijk is ook een balk verhoogd . Zolder : 12 m op 7 m.

Slaapkamers verbouwen en nieuwe opbouw voorzien

Volledige verbouwing van 2 slaapkamers en de hal. Opbouw in houtskelet van +/- 30 m² met volledige binnenafwerking.

Trap naar zolder veranderen en zolderruimtes afwerken

Op zoek naar een vakman om trap te veranderen naar de zolder voor de veiligheid. Momenteel een trap vanuit de garage, willen graag een trap met een of meerdere draaien vanuit de gang naar de zolder. Ook verbouwen we een zolder met 4 slaapkamers en badkamer, hiervoor zijn we op zoek naar een vakman voor bezetting en afwerking.

Zolder verbouwen en vaste trap plaatsen

Vaste trap plaatsen naar zolder, veluxen plaatsen, isoleren dak, vloer op zolder leggen. Graag twee kleine slaapkamers van maken. Er zou ook een trapgat moeten gemaakt worden, dit is door de beton. Het is een kleine zolder , ongeveer een Breedte van 6 meter en een diepte van 5 meter.

Volledige bovenverdieping renoveren

Wij willen onze bovenverdieping verbouwen. Dit houdt in dat we een nieuw dak van ongeveer 250 vierkante meter met 3 dakvensters moeten plaatsen en 2 slaapkamers, 1 dressing en 1 badkamer gaan bijmaken. Er moet ook een nieuwe trap (en nieuw trapgat) geplaatst worden. Ook electriciteit, sanitair en verwarming moet daar nog komen. Daarnaast hebben wij in onze oude boerderij verschillende stallen die afgebroken moeten worden. Aan de overblijvende stal moet dan een nieuwe muur en dak geplaatst worden. Ook willen we graag een nieuwe carport maken.

Verbouwen van zolder met badkamertje

Zolder verbouwen en er twee slaapkamers van te maken en badkamertje. Moet ook laminaat gelegd worden. En een douche plaatsen.

Renoveren en verbouwen woning

Woonoppervlakte is ± 140 m². Verwijderen van de badkamer op de begane grond en verplaatsen naar slaapkamer op de 1e etage. Verwijderen muur tussen keuken en badkamer. Verwijderen oude en installeren nieuwe grotere keuken. Ombouwen en afwerken kelderkast tot WC. Egaliseren plavuizenvloer woonkamer en hal; leggen laminaat. Buitenmuren woonkamer en slaapkamers isoleren met gipsplaten en steenwol. Installeren houtkachel. Verwijderen vloerbedekking slaapkamers; leggen laminaat. Ombouwen slaapkamer tot badkamer. Vaste trap naar zolder en trapgat door betonnen vloer maken. Zolder afwerken tot praktijkruimte (30 m²). Afbreken en verplaatsen tussenwand 1e etage. Installeren nieuwe badgeiser. Verleggen diverse leidingen (gas, water, electr. , CV). Elektriciteit installatie conform maken. Tekeningen + uitgebreide werkbeschrijving aanwezig.

Renoveren van huis - uitbreiding

Wij willen onze woonst laten verbouwen; graag hadden wij in de hoogte een stuk aangebouwd (indien de prijs hiervan meevalt; zowel op onze keuken als op onze slaapkamers) het stuk op de keuken zou een badkamer van gemaakt moeten worden, de huidige badkamer moet dan weg en hier een kleinere ruimte van gemaakt worden, graag zouden we ook 2 petrels hebben zodat we ene open keuken krijgen en een grote schuifraam naar de koer kunnen plaatsen,ook zouden we centrale verwarming willen (gas moet nog binnen gelegt worden), nieuwe vloerbekleding, en de trap zou een beetje naar achter geplaatst moeten hiervoor hadden wij graag eerst een offerte gekregen zodat we kunnen vergelijk.