Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Steken van poutrel in draagmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steken van poutrel in draagmuur:

Opening verbreden in de muur en poutrel steken

Ik wil mijn opening in de niet-dragende muur verbreden en er een poutrel in steken. Alsook van deze rechthoek een boog laten maken. De opening is nu 1m25 en die moet vergroot worden naar 2m60.

Poutrel plaatsen

Wij zijn volop aan het renoveren en zoeken een firma die een poutrel kan steken. De keuken muur is een steunmuur en deze moet eruit. Naar onze berekeningen zou de poutrel 14 cm dik moeten zijn en 3 meter lang.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Keuken met woonkamer verbinden door muur uit te breken. De breedte van de draagmuur is ongeveer 5m, de hoogte ken ik niet vanbuiten. Een dikke 2 meter, tot aan het plafond.

Binnenmuur verwijderen en poutrel steken

De binnenmuur tussen onze keuken en eetkamer op het gelijkvloers zou moeten verdwijnen. De muur is een 4m lang met een deur er in en 2,7m hoog. De muur zelf is 9cm breed. De muur op het 1e verdiep staat pal bovenop onze muur. Daarom moet er volgens mij een poutrel worden gestoken.

Poutrel steken

Ik wil graag een poutrel steken van ongeveer 4 meter lengte om een binnensteunmuur te verwijderen.

Muur laten verwijderen

Ik wil een muur tussen mijn keuken en eetkamer laten verwijderen. Dit is volgens mij geen draagmuur (steen van 10cm) en er staat enkel een klein muurtje boven op het 1e verdiep. Toch had ik om zeker te zijn graag een poutrel laten steken. Ook op het 1e verdiep zou er naast de trap een Ytong muurtje moeten komen van 2.5 m lang en ongeveer 1m20 hoog. Verder zouden er hier en daar nog wat losse baksten dienen ingemetst te worden (stenen die losgekomen zijn met de bezetting af te schieten)

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Keuken verbouwen. Korte muur van ong. 1m inkorten of afbreken. Korte poutrel vervangen door lange poutrel van buitenmuur naar buitenmuur 5m. Op korte poutrel rust ook stuk stenen plafond.

Plaatsen van poutrel

Ik zou graag een poutrel steken voor een stuk open te trekken aangrenzend aan keuken en living. De te overbruggen afstand is 4 meter .