Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Steken van poutrel in draagmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steken van poutrel in draagmuur:

Steken van poutrel in een draagmuur

Plaatsen van steunbalk op zolder. Breedte doorgang 80 cm Hoogte doorgang 80 cm Doorgang maken naar aan-grenzende zolder.

Nieuwe ramen plaatsen en steunmuur vervangen door poutrel

Raam met deur te vervangen door een gewone venster. Aan zijkant een groot raam moet vervangen worden door schuifraam. Stuk muur tussen living en keuken openbreken en poutrel steken. Ramen in PVC.

Draagmuur uitbreken en poutrel steken

Draagmuur uitbreken voor open ruimte te maken en steken van een poutrel.

Strippen van woning en opkuisen tuin

Afbreken van: Vrijstaande garage en afdak Achterbouw Beton van oprit weghalen Scheidingsdraad & palen rondom perceel weghalen Strippen van woning: Lambrisering afbreken Alle radiatoren + buizen afbreken Alle elektriciteits leidingen afbreken Op gelijkvloers (ca. 80 vierkante meter) vloer en chape opbreken en afvoeren Uitgraven tot 40cm onder vloerpeil Bestaande deuropening vergroten & poutrel steken ter ondersteuning.

Steken van poutrel in draagmuur

Plaatsen van meerdere poutrellen in draagmuren en plaatsen van betonplaat in vloer. Werken zouden uitgevoerd moeten worden in februari/maart.

Schouw afbreken en poutrel steken

De schouw moet afgebroken worden. Ze staat in het midden van de living. Dus er moet wellicht ook een poutrel gestoken worden. De vloer en muur op het eerste verdiep moeten hersteld worden. Het dak moet dicht gemaakt worden.

Poutrel steken

Bij afbraak van stukje binnenmuur kom ik betonnen balk tegen, deze steunt miniem in muur en schouw. Boven de balk liggen nog 2 à 3 rijen gemetste steen. Er staat geen muur meer bovenop, enkel plankenvloer die op dwarsbalken ligt. Eventueel betonnen balk afbreken en poutrel in de plaats als nodig blijkt.

Steken van poutrel in draagmuur

Verbouwing waarbij een poutrel moet worden gestoken in een draagmuur. Atelier met garage ernaast en achteraan 3à 4 m een opening maken.