Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Steken van poutrel in draagmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steken van poutrel in draagmuur:

Steken van poutrel in draagmuur

Plaatsen van meerdere poutrellen in draagmuren en plaatsen van betonplaat in vloer. Werken zouden uitgevoerd moeten worden in februari/maart.

Schouw afbreken en poutrel steken

De schouw moet afgebroken worden. Ze staat in het midden van de living. Dus er moet wellicht ook een poutrel gestoken worden. De vloer en muur op het eerste verdiep moeten hersteld worden. Het dak moet dicht gemaakt worden.

Poutrel steken

Bij afbraak van stukje binnenmuur kom ik betonnen balk tegen, deze steunt miniem in muur en schouw. Boven de balk liggen nog 2 à 3 rijen gemetste steen. Er staat geen muur meer bovenop, enkel plankenvloer die op dwarsbalken ligt. Eventueel betonnen balk afbreken en poutrel in de plaats als nodig blijkt.

Steken van poutrel in draagmuur

Verbouwing waarbij een poutrel moet worden gestoken in een draagmuur. Atelier met garage ernaast en achteraan 3à 4 m een opening maken.

Draagmuur verwijderen poutrel steken

Ik wil graag een twee meter lange draagmuur verwijderen in de keuken-living om de ruimte te vergroten en een poutrel plaatsen.

Deuropening in draagmuur maken

In een draagmuur een deuropening maken. Gaat om een hoge opening van bijna 3 meter in een draagmuur van 30-40 cm dik. Hierna ook een poutrel steken.

Steken van poutrel in draagmuur

De achterbouw gaat vernieuwt worden. De bestaande opening tussen living en achterbouw willen we volledig open maken en een poutrel plaatsen, dit om de ruimte te vergroten. (laag muurtje en kolom (volgens mij PVC-buis vol beton) mogen weg) Opening blijft even breed, indien mogelijk ook iets hoger dan bestaande toestand.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Binnenkort een woning die totaal gerenoveerd moet worden. Om te beginnen zoeken we iemand die een muur kan wegdoen en een poutrel kan steken. Iemand die advies kan geven voor eventueel een deuropening te veranderen/verplaatsen.