Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Steken van poutrel in draagmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steken van poutrel in draagmuur:

Poutrel steken en binnenmuren verwijderen

We willen in de garage een poutrel steken van ongeveer 3m30 om een bakstenen draagmuur van 19cm breed te kunnen uitbreken.

Living uitbreken

Steunmuur tussen living en keuken uitbreken om zo een open ruimte te creëren. Poutrel steken.

Poutrel plaatsen

Wij zouden graag een poutrel steken op het gekijkvloers voor de steunmuur weg te breken van de bestaande achtergevel beneden. Het is dus voor bovenste gedeelte op te vangen. De poutrel is ongeveer 6m lang.

Steunmuur afbreken en poutrel steken

Ik wil een steunmuur laten afbreken en eventueel een poutrel plaatsen om zo de ruimte thuis te vergroten .

Steunmuur weghalen en poutrel steken

Ik zou graag een draagbalk te steken , het is voor de voorplaats wat groter te maken. Er moet eerst een steunmuur worden uitgebroken.

Woning verbouwen en een gedeelte bijbouwen

Woning verbouwen en een gedeelte bijbouwen. 1) 2 binnen(steun)muren uitbreken en een poutrel steken. 1 muur van 3m en 1 muur van 4,5m. 2) Binnendeur dichtmetselen. 3) bestaande raam aan de voorgevel gedeeltelijk opmetselen zodat het raam kleiner wordt en een smal raam aan de zijgevel dichtmetselen. 4) een gedeelte bijbouwen achter de keuken, met een totale oppervlakte van 45m².

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Ik wil mijn beneden verdieping vernieuwen. Hiervoor zouden 2 muren grotendeels moeten 'verdwijnen' en zou de draagkracht moeten worden overgebracht op poutrels. 1 dragende muur ligt in het midden van het huis (lengte +- 4m,) en 1 is een vroegere buitenmuur, waar nu mijn keuken is, (lengte +- 5m)

Steunmuur weghalen

We willen graag een steunmuur laten weghalen en een poutrel laten steken.