Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Steunbalk berekenen plaatsen onder een steunmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steunbalk berekenen plaatsen onder een steunmuur:

Steunbalk berekenen + plaatsen onder een steunmuur

Bereken en plaatsen van ongeveer 4 steunbalken op het 2de verdiep (laatste verdiep met plat dak).

Berekenen van steunbalk

Als één van de vele stappen in een totaalrenovatie willen we de muur tussen twee kamers weghalen. Op deze muur rust nu nog een schouw, maar deze verdwijnt op termijn bij het leggen van een nieuw dag (wachttijd van ongeveer een jaar). We hebben een aannemer voor het uitbreken van de muur en plaatsen van de steunbalk, maar hebben een advies van een ingenieur nodig over het type balk. Een plaatsbezoek is noodzakelijk aangezien er geen plan bestaat van het huis. Graag hiervoor een offerte.

Berekenen van steunbalk

Graag wil ik een schuifraam van 4 meter breed plaatsen aan de achterkant van het huis. Hiervoor moet eerst een gat gemaakt worden in de muur en een steunbalk geplaatst worden. Hiervoor zoek ik een geschikt bedrijf die kan berekenen welke balk nodig is. Plannen van het huis zijn beschikbaar.

Berekenen + uitbreken steunmuur + plaatsen steunbalk

Wij willen kleine verbouwingswerken uitvoeren in een rijhuis in Leuven. We zouden hiervoor een steunmuur op de eerste verdieping willen uitbreken om een grote, open ruimte te creëren. Boven dit verdiep is nog een zolderverdieping onder het dak. Graag hadden we een offerte voor: - de berekening van de steunbalk - het uitvoeren van de werken uitbreken van de muur + plaatsen van de steunbalk.

Berekenen van het weghalen van muur en steken steunbalk

Wij zouden graag een deel van een steunmuur weghalen tussen keuken en woongedeelte. Wij zijn op zoek naar een architect die voor ons het dossier kan opstellen en de berekening doen. Liefst zo snel mogelijk.

Plaatsen van een steunbalk in buitenmuur

Graaag wil ik een porte-fenetre plaatsen aan de achterkant van het huis. Hiervoor moet eerst een gat gemaakt worden in de muur en een steunbalk geplaatst worden. Hiervoor zoek ik een geschikt bedrijf die kan berekenen welke balk nodig is en die deze ook kan plaatsen.

Momenteel staat er tussen de woonkamer ...

Momenteel staat er tussen de woonkamer en de keuken een steunmuur op het gelijkvloers. 4m lang en 2.60 hoog. Deze muur zouden wij willen laten vervangen door een steunbalk. Wij zoeken een firma die beschikt of samenwerkt met een bouwkundig ingenieur om deze werken te berekenen en uit te voeren.