Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Steunbalk plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steunbalk plaatsen:

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Ik wil de buitenmuur van de keuken veranderen. Nu zijn dit 3 kleine ramen en ik zou graag deze eruit halen en 1 groot verandaraam plaatsen. Hierdoor zou er dus een doorlopende steunbalk geplaats moeten worden.

Steunbalk plaatsen

In onze woning willen wij de muur tussen keuken en living uitbreken om zo een open keuken te laten installeren. Het uitbreken van de muur kunnen wij zelf uitvoeren, maar het plaatsen van de steunbalk hadden we graag laten uitvoeren.

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Draagmuur uitbreken en draagbalk steken in klein arbeidershuisje.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Ik wil graag een draagmuur van +- 4,5 m verwijderen en een draagbalk in de plaats zetten

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Ik wil mijn woning verbouwen en de muur tussen de living, keuken en veranda laten wegnemen en een draagbalk in de plaats steken.

Steunbalk berekenen + plaatsen onder een steunmuur

Bereken en plaatsen van ongeveer 4 steunbalken op het 2de verdiep (laatste verdiep met plat dak).

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Onze living is behoorlijk klein en smal. We willen graag het grootste deel van een steunmuur afbreken om (een klein beetje) plaats te winnen. De muur meet ongeveer 4 meter. Rechts staat er een deur naar de achterliggende gang. We willen van de gang een klein halletje maken en de rest van de muur dus uitbreken, waardoor de gang mee living wordt. De deur mag dus blijven staan. Ik vermoed dat er ongeveer 2,5 m uitgebroken moet worden.

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Beste. De muur tussen de keuken en de living links en rechts van de schouw uitbreken en een steunbalk plaatsen. Het ene stukje zit een deuropening in en max. 1 m breed, het andere stuk is 3 m breed.