Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Steunmuur uitbreken en poutrel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Steunmuur uitbreken en poutrel plaatsen:

Steunmuur uitbreken en poutrel plaatsen

betreft totale opening (inclusief deur opening) van ongeveer 240 cm, in een rijwoning, tussen keuken en living. Afwerken doe ik zelf.

Steunmuur uitbreken en steunbalk plaatsen

Het wegbreken van een steunmuur en plaatsen van een balk ter ondersteuning. Het betreft een bungalow.

Muur uitbreken en poutrels steken

Muur tussen de living en keuken te verwijderen, de muur is slechts 2m40m. Het betreft een appartement gelegen op de derde verdieping, het is onduidelijk of het een steunmuur is.

Uitbreken deuropening + plaatsing steunbalk in beton

Ik wil in een steunmuur een deuropening laten maken. Deze moet verstevigd worden met een steunbalk. Opening = standaard. Plaatsing deur en chambrant.

Steunbalk plaatsen

We zoeken aannemers die de steunmuur willen uitbreken en steunbalken willen plaatsen. Opening maken tussen living en keuken. Overspanning 4m50 - Br 25cm

Steunmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Muur tussen keuken en living verwijderen. Muur is ongeveer 3 m breed 2.50 m hoog. Het gaat om een steunmuur en er moet een poutrel komen in de plaats.

Uitbreken steunmuur en plaatsen steunbalk

Uitbreken van vroegere buitenmuur en het plaatsen van een steunbalk.Tussen living en keuken. Lengte = meer als 4 meter.

Living renoveren

Renoveren living van 40 m² met een plafond van gelijkaardige oppervlakte. Uitbreken steunmuur die nu in boogvorm is. Nieuwe elektriciteit, pleisteren muren, volledige installatie van inbouwcassette op gas dus een nieuwe schouw. 2 nieuwe binnen deuren en nieuw venster van 1 op 3 meter tussen living en veranda. Verplaatsen van elektriciteitskast en vernieuwing van plafond geen zweefplafond.