Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Storten van beton en uitvlakken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Storten van beton en uitvlakken:

Gewapend beton storten voor aanleg zwemvijver

Betonnen funderingsvloer gieten als ondergrond voor zwemvijver. Het gaat om een oppervlakte van 12 x 5,60 meter.

Beton storten

Ik ga een tuinhuis plaatsen waarvoor ik een betonplaat wil laten gieten met de volgende afmetingen (cm): 875x325x17. Hierbij zal een 'vorstrand' voorzien zijn van een 25cm diepte. Met dit alles kom ik op een totaal van 4,7m3. Het uitgraven en bekisten doe ik zelf, alsook het plaatsen van een wapeningsnet. De plaats van het tuinhuis is achteraan de tuin. Indien de betonmixer zich kan manoeuvreren tussen 3.2m (Oprit tussen huis en haag) dient een afstand van 16,4m te worden overbrugd. Indien dit niet mogelijk is wordt deze afstand 28,6m.

Beton storten voor tuinhuis

De afmeting zijn: Lengte 6 meter Breedte 2 meter Hoogte 14 cm Afstand betonnen plaat tot straat 50-60 meter

Beton storten in tuin

Wij willen graag beton laten gieten in onze tuin het is 4.5m op 4.5 m

Betonplaat gieten voor zwembad

Betonplaat gieten voor ovaal zwembad 7 op 3,5 meter. Ik ga met gaaf machine zelf een put graven. Beton wil ik laten storten met pomp over plat dak.

Storten van beton en uitvlakken

Ik zou graag onze woning laten herbetoneren, het gaat over een oppervlakte van ongeveer 155m² met een dikte van 12 cm beton te storten en uit vlakken. Zou dus gaan om betonstort en nivellering waarop isolatie en chape zouden komen.

Muur metsen met bekistingsblokken en fundering gieten

Er dient een kleine fundering gegoten te worden van 50 cm breed x ongeveer 8,4m lang. Met betonijzer (aanwezig op de werf). Dit dient nog gedeeltelijk af gegraven te worden. Dit is tegen een helling met vers aangevulde grond. Hierop dient vervolgens een muur gemetst te worden met bekistingsblokken, zonder cement, ongeveer 1,8m hoog. Verstevigd met betonijzer in de fundering. Deze muur zou ik vervolgens vol storten met beton.

Living renoveren

Afbreken van 12 m² van het oud gebouw. Nieuwe living met kipraam en vaste deur bouwen. Alles ongeveer 35 m² aan bestaande keuken bijbouwen; uitgraven , beton storten , isolatie bestaande leidingen verder leggen, chape, binnen in living afwerken zoals vals plafond en muren bezetten.