Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Storten van beton en uitvlakken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Storten van beton en uitvlakken:

Storten van beton en uitvlakken

Ik zou graag onze woning laten herbetoneren, het gaat over een oppervlakte van ongeveer 155m² met een dikte van 12 cm beton te storten en uit vlakken. Zou dus gaan om betonstort en nivellering waarop isolatie en chape zouden komen.

Muur metsen met bekistingsblokken en fundering gieten

Er dient een kleine fundering gegoten te worden van 50 cm breed x ongeveer 8,4m lang. Met betonijzer (aanwezig op de werf). Dit dient nog gedeeltelijk af gegraven te worden. Dit is tegen een helling met vers aangevulde grond. Hierop dient vervolgens een muur gemetst te worden met bekistingsblokken, zonder cement, ongeveer 1,8m hoog. Verstevigd met betonijzer in de fundering. Deze muur zou ik vervolgens vol storten met beton.

Living renoveren

Afbreken van 12 m² van het oud gebouw. Nieuwe living met kipraam en vaste deur bouwen. Alles ongeveer 35 m² aan bestaande keuken bijbouwen; uitgraven , beton storten , isolatie bestaande leidingen verder leggen, chape, binnen in living afwerken zoals vals plafond en muren bezetten.

Beton storten

Wij willen graag beton storten waar dan later de chap over kan komen. Dit gaat om een 34 à 35m². De bestaande chap uitbreken en uitgraven voor de beton komt doen we zelf.

Storten beton voor tuinhuis

beton storten voor tuinhuis oppervlakte = 3.5 op 2.5 meter

Beton gieten voor zwembad

Beton storten voor opbouw zwembad van 11 x 6 meter op te zetten.

Beton storten

Ik ga een aanbouw zetten waaronder een vloerplaat moet komen uit gepolierd beton. De vloerplaat kan buiten gegoten worden en bevat een oppervlakte van 30m² (6m breed op 5 diep). Bekisting, plastic folie, vloerisolatie & wapening kan ik zelf aanbrengen. De volledige oppervlakte zal ik ook afgraven en gelijk zetten. Ik kan indien gewenst ook uiteraard zelf helpen om de kosten te drukken.

Muur dichtmetselen en beton storten

Uitbreken garagepoort en dichtmetselen van opening. Storten van beton in naar beneden lopende garage-inrit, dit is onder woning. Vervolgens klinkers aanleggen op de vrijgekomen ruimte, inclusief het wegeltje dat naar de voordeur loopt. Oude muurtjes afbreken en nieuwe metselen.