Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Strippen van pand en installeren nutsvoorzieningen CASCO" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Strippen van pand en installeren nutsvoorzieningen CASCO:

Strippen van pand en installeren nutsvoorzieningen CASCO

Bestaande leidingen strippen. Bestaande gyproc wanden en plafonds uitbreken. Alle nutsvoorzieningen voor badkamer, keuken, woonkamer e.d. voorzien in een Casco woning.

Renovatie na brand

Het gaat om een studio van 68 m2 in Wommelgem. Kan nog niet exact zeggen wat er moet gebeuren, het pand is nog maar pas vrijgegeven en de experts moeten nog komen. Zal zeker moeten gebeuren, strippen, nieuw bezetsels en of gyproc, volledig te schilderen, nieuwe vloerbedekking, alvast 1 nieuwe raam. De verzekering vergoed maar enkele maanden huur dus het zou snel moeten gaan; wordt wel nog eerst gereinigd.Foto's ter beschikking.