Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Structurele aanpassingen aan rijwoning uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Structurele aanpassingen aan rijwoning uitvoeren:

Structurele aanpassingen aan rijwoning uitvoeren

1. plaatsen stalen balken en kolommen volgens plan ingenieur 2. Aansluiten nieuwe riolering : rioolbuizen - kunststof/PVC - diam 110 (RWA) rioolbuizen - kunststof/PVC - diam 110 (VW) rioolbuizen - kunststof/PVC - diam 110 (FW) afvalwaterbehandeling - septische putten 3. Plaatsen draagvloeren op volle grond - stortklaar gewapend beton

Deuropening verbreden + poutrel steken-deur dichten

Wij gaan een woning in Wilsele verbouwen: kleine structurele aanpassingen zijn nodig. - deuropening verbreden + poutrel steken van 2 meter. - 1 deur dichtmaken

Diverse renovatiewerken

Aannemer Renovatie keuken, badkamer met structurele aanpassingen van het gebouw.

Grondige renovatie en verbouwing ...

Grondige renovatie en verbouwing (elektriciteit, sanitair, condensatie ketel plaatsen, nieuwe ramen, structurele aanpassingen, isolatie muren, dak, vloerverwarming,...) van een vrijstaande oudere fermette op ecologische manier (in de mate van het mogelijke en budget).

Beste, Het betreft een woning ...

Beste, Het betreft een woning daterend van de jaren '30. Er is nood aan nieuw sanitair, nieuwe verwarming, nieuwe elektriciteit, structurele aanpassingen achteraan, in 't kort een algemene renovatie. Graag kwamen wij in contact met projectontwikkelaars die een totaaloplossing (voorstellen en plannen inclusief) kunnen aanbieden.

Woning gebouwd in 1958, niet geïsoleerd ...

Woning gebouwd in 1958, niet geïsoleerd dak zonder onderdak met daaronder een ruimte van ca. 40 m² die bewoonbaar moet worden gemaakt (badkamer + slaapkamer), daaronder 3 slaapkamers waarvan er 1 tot badkamer moet omgevormd worden en op het gelijksvloer moeten een aantal structurele aanpassingen gebeuren. Ik wil graag advies qua indeling en te gebruiken materialen, alsook suggesties voor de gelijkvloerse verdieping.

het is de bedoeling om de keuken en de ...

het is de bedoeling om de keuken en de badkamer te renoveren en de elektrische instalatie aan te passen volgens de wettelijke normen . alsook een aantal structurele aanpassingen indien mogelijk.

huis dient volledig gerenoveerd te ...

huis dient volledig gerenoveerd te wordern er zijn ook enkele structurele aanpassingen nodig indien mogelijk een kleine uitbreiding naar achteren toe en een zoldervzerdieping