Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Studio renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Studio renoveren:

Kleine studio 32m² renoveren

Een studio van +- 32 m² volledig renoveren. Het gaat om plakwerk op de muren dan behangen ,schilderen en opfrissen van het plafond. Laminaat leggen. Nieuwe badkamer installeren, tegels op de muren van de badkamer plaatsen en ook hier het plafond opfrissen. Nieuwe radiator in de badkamer en in de kamer zelf. Nieuwe (extra) stopcontacten in de studio voorzien. In de kamer en de badkamer is alles al afgebroken.

Studio renoveren

Wij zouden onze studio volledig willen laten renoveren. Staat leeg en kan direct gerenoveerd worden. Valse muur van 4 m plaatsen Vloeren bekleden met laminaat. 68m² Elektriciteit vernieuwen. Sanitair vernieuwen in de badkamer, en leidingen leggen. De keuken is al besteld en moet enkel geplaatst worden. De badkamer eventueel via de vakman aankomen. Muren moeten schilder klaar gemaakt worden.

Renoveren van studio door waterschade

Renoveren van een studio door waterschade. De badkamer, de keuken en woonkamer moeten hersteld worden. Schade aan vloer en plafond.

Toaalrenovatie studio

Ik wil graag een studio totaal laten renoveren. Nieuwe electriciteit, waterleidingen, vloer,.. een totaalrenovatie dus. Het gaat om een studio van 35 m².

Volledige renovatie studio Blankenberge

Volledig te renoveren studio oa plaatsen nieuwe tegels, keuken, badkamer, uitbreken deuren en binnenmuur. Oppervlakte studio =35m².

Renoveren van woning

Renovatie van stal tot een kleine studio. Twee plaatsen leegmaken en van de grootste (6mx5m) ruimte een studio maken: muren ,plafond en vloer plaatsen om er een stortbad,toilet,kleine keukenruimte er in te voorzien.

3 krotwoningen in Mechelen te renoveren ...

3 krotwoningen in Mechelen te renoveren tot één grote kamerwoning, w.o. 13 kamers, 3 studio's en 1 "conciérge"-woning. grondoppervlakte = ca. 190m2, in totaal is ca. 570m2 (kelder + glv + 1ste + dak) te renoveren. Dit omvat o.a. buitengevel herstellen van ad hoc metswerk/potrels in de originele (19de eeuwse) staat met spekbanden. verder afbreken van bepaalde binnenmuren, hermetsen nieuwe muren. Plaatsen van de nodige elektriciteit, cv, water (liefst met gescheiden bemetering of alternatief voorstel) en beregeningsput (septische put weet ik nog niet). alle kamers hebben lavabo, de studio's moeten douche + eigen keuken, dan aantal gemeenschappelijke WCs + douches + keukens. verder muren bezetten, bevloeren en tenslotte dakwerken. graag totaal-aannemer voor deze klus. start ca. feb 2010

Renoveren kleine studio in oud huis. ...

Renoveren kleine studio in oud huis. Alles is al uitgebroken. Heropbouwen met gyproc van zoldering,herstel wanden,opbouw tussenwand voor badk,installatie douche,wc,lavabo.vloer leggen in OSB(?).betegelen wand douche en misschien de vloer in de badkamer. Nieuw raam steken en afwerken. Ik heb een plan.