Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Terras op metalen constructie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras op metalen constructie plaatsen:

Terras op metalen constructie plaatsen

Ik wil ons huidig terras van 9m² uitbreiden met ongeveer 15m² extra terras op palen (metalen constructie) aan zijkant van onze halfopen bebouwing, dus over de oprit zodoende bewoners gelijkvloers het minst hinder ondervinden.

Terras aanbouwen bel etage

Wij willen graag een terras aanbouwen voor onze bel-etage. Ons balkon is nu 1 op 5 meter. Wij zouden een terras willen van 3.5m op 5m. Er is reeds een klein balkon aanwezig met trap. We zouden graag een hout look willen mocht er beter en ander materiaal zijn horen wij het graag. Wat we niet willen is een metalen uitstraling/ terras.

Afbraakwerken, metalen trap plaatsen en tegelwerken uitvoeren

Uitbreken schouw in de keuken en draagmuur tussen keuken en living. De draagmuur van 2x2 vervangen door een poutrel. Uitbreiding aanbouwterras. Stadswoning met terras uitbreiden met 1m en een metalen trap plaatsen. De vloer van de keuken en de hal betegelen 15 m².

Terras aanbouwen bel etage met trap

Aanbouw van een terras met trap op de 1e verdieping van onze belle-etage woning. Liefst in een metalen constructie. Ong. 2,5 m x 4,5 meter.

Terras op palen maken

Wij zouden graag een terras op palen willen plaatsen (woonst is boven garage). Breedte terras 13m op 5m diepte. Het zou een metalen constructie met beton moeten zijn. Het terras zou ondersteund moeten worden door 6 palen. Trap is niet nodig. Om het terras van de omgeving af te scheiden zouden we mat glas willen plaatsen . Vergunning goedgekeurd door de gemeente. Pand in aankoopfase.

Aanbouw terras op eerste verdieping

Ik zou graag bij bel etage een terras aanbouwen op eerste verdieping. Terras 6 meter breed op 2 meter diep met trap naar tuin. Metalen skelet (galvanisé) met houten vloerplanken. Op zij aan aan 1 kant gezandstraald glaswerk om inkijk bij buren te voorkomen.

Aanbouw terras op 1e verdiep maken

Wij hebben een bel-étage woning waar we een aanbouw terras op het 1e verdiep willen zetten. Dus zoek ik een bouwfirma die dit wil verwezenlijken. Afmeting terras: 6m op 4m trap zijkant ingebouwd in terras vloer: tegels op tegelleggers balustrade: inox horizontale leggers benedenverdieping open gehouden metalen constructie heeft onze voorkeur, mag ook ander materiaal zijn. Gelijkvloers tot 1. 80m op terras omheining gemetst. Zo snel mogelijk opstarten, Samenwerking met architect nodig.

Aanbouw terras op eerste verdieping

Ik zou graag bij bel etage een terras aanbouwen op eerste verdieping. Terras 6 meter breed op 3. 5 meter diep met trap naar tuin. Metalen skelet met houten vloerplanken. Op zij aan beide kanten gezandstraald glaswerk om inkijk bij buren te voorkomen. Als reling ook graag gezandstraald glas.