Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Terras en oprit aanleggen garage afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras en oprit aanleggen garage afbreken:

Terras en oprit aanleggen + garage afbreken

Ik zou graag een terras van 45m² in het hout of composiet laten leggen, deze is gedeeltelijk aangrenzend met de woning. Daarnaast zou onze oprit heraangelegd moeten worden dit gaat om ongeveer een oppervlakte tussen de 100 en 150m². Hierbij hoort rekening gehouden te worden met regenwaterput, septische put, enkele toezichtsputjes verwerken in oprit. Daarnaast zou onze garage wat bestaat uit een betonnen constructie afgebroken worden, dit is zo'n 15m².

Pannendak herstellen, oprit aanleggen en ramen vervangen

Het pannendak lekt. Daarnaast wil ik een terras van 8 m² uitgraven en een afdak boven plaatsen. Terras mag aangelegd worden in stenen. Er moeten ook nieuwe ramen achteraan het huis. Graag een portefenêtre van 2.5m lengte ongeveer.

Betontrap naar garage plaatsen en inrit toemaken

Vakman voor werken in 4 delen. Graag hadden wij voor deze 4 delen een aparte kostenraming gehad: 1. Wegbreken van de huidige inrit naar onze ondergrondse garage en plaatsen van betonnen trap met keermuur om garage toch nog bereikbaar te houden. Wegnemen van de naast en achter de garage gelegen kasseien (86m2). 2. Vergroten van ons huidig terras (45m2 ipv 28m2) en het geheel afwerken in gepolierd beton. (Inclusief 1 grote trede om van het terras naar de aanliggende carport/tuin af te dalen). 3. Gieten van een extra gepolierde betonnen plaat (8 x 5m) achteraan in de tuin. 4. Verplaatsen van kasseien uit rechter oprit naar het linkergedeelte van de voortuin (105m2 kasseien te leggen).

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.

Plaatsen van keerwanden

Keerwand voor niveauverschil met buren, voor een verhoog voor carport en tuinhuis: Graafwerken voor installatie Betonwand Hoogteboven maaiveld Lengte: 25 meter + 2meter (1 of 2 hoeken) Optioneel: voorbereiding voor carport, tuinhuis, terras en oprit Optioneeel: uitvoering vloerplaat, oprit en terras in beton

Houten balkon maken en terras betegelen

Bestaande tuin opfrissen en kleine aanpassingen uitvoeren. - Terras aanleggen. - Bouw van balkon op 1 s te verdiep tegen het huis + TRAP naar tuin/ terras. - Oprit aan voorkant huis vernieuwen. In bijlage kan u foto’s vinden hoe onze tuin en oprit er momenteel uit zien. Onze wensen van opfrissing leggen we u uit wanneer u langskomt.

Diverse werken uit te voeren

Werken in en rondom huis: (1) Keuken - gyproc plafond maken (ong. 5,3 X 3 METER), met lichtfittingen erin, plus afwerken/schilderen, (2) Barsten in plafond-stucwerk bovenverdieping wegwerken, daarna plafond en slaapkamers wit schilderen, (3) laag terrasmuurtje (lengte 7m breed 30 cm) bedekken met natuursteen-tegels en 2-traptreden van terras naar 3 achterdeuren - afmetsen en bekleden met zelfde grijze natuursteen, (4) vrijstaande stuk buitenmuur afdekken met afdekplaat en afwerken, (5) waterdicht maken keermuurtje (3m x 40cm hoog) grondwater in kelder, (6) Oprit van kasseien (op zand) opnieuw leggen, daarbij boomwortels beuk verwijderen, ongeveer 50 m-2. En (7) badkamer; badkraan vervangen en 1 tegel vervangen en afwerken.

Terras gepolierd beton

Graag hadden wij een offerte voor ons terras en trap aangevraagd in gepolierde beton. Het terras is ongeveer een 100 m² en de trap is 15 meter breed en hadden wij graag in 3 trappen naar beneden uitgevoerd. Volgens de kostprijs zouden wij ook eventueel onze oprit erbij nemen. Wij verkiezen als afwerken om het terras in te slijpen op 1 m². Graag ter plaatse komen kijken door een vakman. Liefst zo snel mogelijk aan de werken kunnen starten.