Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Terrassen van een appartementsgebouw renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terrassen van een appartementsgebouw renoveren:

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

6 Terrassen en balustrades totaal vernieuwen. -Er moet een stelling geplaatst worden met bescherming van de doorgang. -De bestaande balustrades en tussenschotten moeten verwijderd worden. -De bestaande vloertegels moeten uitgebroken tot op de betonplaat. -De terrassen moeten voorzien worden van een nieuwe onderlaag. -De terrassen moeten voorzien worden met een begoten toplaag die waterdicht is. -Er moeten nieuwe balustrades en tussenschotten geplaatst worden. -Het betonrot aan de onderkant van het terras moet hersteld worden. -Als optie het bijwerken en herschilderen van de kroonlijst.

Terrassen van een appartementsgebouw renoveren

Onze Residentie kampt momenteel met serieuze waterschade aan de terrassen en zijn aldus zeker aan restauratie toe. Mogelijk zullen ook de balustrades vernieuwd moeten worden. Het gebouw is 30 jaar oud (1989) Een bezoek ter plaatse is zeker gewenst. Zeker al 6 terrassen. Terrassen zijn +/-18m² + ballustraden die ook helemaal rondom doorlopen.

Betonrot herstellen achtergevel appartementsgebouw

Ons gebouw heeft te kampen met betonrot aan de achtergevel. Twee balkons/terrassen aan dezelfde kant van het gebouw hebben hier last van en we willen dit dan ook aanpakken.

Betonrot herstellen

Appartementsgebouw waarvan de terrassen betonrot hebben. Dit te herstellen het gaat om 4 terassen in totaal 3 m² per terras.

Herstellen betonrot appartementsgebouw

Achteraan het appartementsgebouw hebben we terrassen. Deze laten blijkbaar bij sommige water door omdat wij bij sommige terrassen stalactieten zien Betongedeelte is ook bij sommige aan het afbrokkelen. Appartementsgebouw met 4 verdiepingen en dakterras. Stelling plaatsen.

Betonrot herstellen aan appartementsgebouw

Aan ons appartementsgebouw is op sommige plaatsen het beton aangetast. Dit is betonrot. Zowel aan de terrassen, als aan de uitstekende ramen.

Betonrot balkonnen herstellen

De terrassen/balkons aan ons appartementsgebouw zijn aan een grondige herstelling/renovatie toe. We hebben last van insijpelend water dus het zou helemaal terug waterdicht gemaakt moeten worden. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af. Op het terras van de eerste verdieping liggen er momenteel nog de originele tegels en daarover zijn er houten planken gelegd. De tegels/stenen van het terras op de tweede verdieping zijn wel ooit al vernieuwd geweest, maar de structuur van het balkon zit met dezelfde problemen (weliswaar in mindere mate). De afmetingen van de terrassen zijn 1m op 2,4m. Het zou de bedoeling zijn dat de werken aanvangen zo kort mogelijk na de zomervakantie (september 2018).

Renoveren van 6 balkons v/e appartementsgebouw

Terrasherstelling van onze gemeenschappelijk terrassen. Betreft een appartementsgebouw. Betreffen 3 verdiepingen (+ gelijkvloers ), waarvan de terrassen last hebben van betonrot. Deze zouden vernieuwd moeten worden en mogelijks ook voorzien dienen te worden van een nieuwe afsluiting.