Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Totaal renovatie van een alleenstaande woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Totaal renovatie van een alleenstaande woning:

Onderzagen van muren

Onderzagen/onderkappen van onze muren (renovatie). Stuk uitzagen, waterkering plaatsen en terug opmetsen. In totaal gaat het om 3 buitenmuren van een klein huisje.

Renovatie woning

Enkele muren slopen en vloertegels uitbreken ,isoleren en chappen. In totaal 3 muren uitbreken en poutrellen steken. Vloer uitbreken in living en keuken , opnieuw chappen, isoleren.

Poutrel plaatsen

Ik wil mijn woning verbouwen. Ik wil op termijn een totaal renovatie laten uitvoeren maar aangezien ik daar voorlopig de middelen niet voor heb zoek ik voorlopig enkel iemand voor volgende zaken: Steunmuur en schouw uitbreken en poutrel plaatsen. In de steunmuur bevind zich wel een elektrische schakelaar die ik graag op een andere plaats wil laten steken.

Renovatie van een open bebouwing

Nieuwe badkamer te plaatsen plus vloeren en betegelen, totaal renovatie. Nieuwe trap plaatsen plus het trapgat plaatsen dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping graag een eiken trap. Halve muur uitbreken en dan nieuwe ramen plaatsen van keuken naar woonkamer.

Totaal renovatie van een alleenstaande woning

Wij hebben een huis gekocht en wensen een totaal renovatie. Dit is een open bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 200 m². Alles van A tot Z vernieuwen.

Totaal renovatie woning

Wij willen gaan renoveren en het gaat om een bestaand huis van 210 m². Men moet de badkamer en keuken doen, een paar muren slopen om meer ruimte te maken. Beneden moet er een extra badkamer komen, ook moet er een heel nieuwe vloer met tegels komen van de living tot de hal.

Totaal renovatie appartement

Totaal renovatie appartement. Op 6 de verdieping (hoogste) oppervlakte 40 m². Living met open keuken, douchekamer met wc geïntegreerd en 1 grote slaapkamer uit te voeren werken: uitbreken van vloeren(in 't zand gelegd) , badkamer en keuken Alle restmateriaal verwijderen Van grote slaapkamer deeltje wegnemen voor aparte WC Alles vervangen nutsleiding, elektra , gas Plaatsen centrale verwarming max 3 radiators incl. Handdoekdroger Nieuwe vloeren, badkamer , wc en eventueel keuken. Badkamer betegelen Vervangen van plafonds nu gekleurde pvc latten Terug bepleisteren daar waar nodig.

Aannemer voor ruwbouw en dakwerken

Totaal renovatie van rijwoning te Holsbeek. Juist de buitenmuren blijven staan, rest moet volledig gerenoveerd worden. Enkel ruw bouwwerken en dakwerken moeten worden uitgevoerd. Adres zal aan de aannemer gegeven worden, alsook plan indien nodig.