Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Totaalrenovatie appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Totaalrenovatie appartement:

Totaalrenovatie uitvoeren appartement

Ik wil een studio laten renoveren. Het gaat hier om een totaalrenovatie. De verwarming, elektriciteit, vloer, keuken en badkamer zouden moeten gerenoveerd worden. Studio : 40 à 50 m²

Totaalrenovatie appartement

Totaalrenovatie van een appartement op gelijkvloers in schaarbeek: centrale verwarming, elektriciteit, ramen,isolatie, sanitair, isolatie, ventilatie, bezetting en keuken. Oppervlakte : 2 etages. 120 m².

Totaalrenovatie appartement

Ik wil een appartement 60 m renoveren. Alles moet vernieuwd worden. Ramen, vloerverwarming, badkamer (moet verplaatst worden), keuken, elektriciteit en water inleiding. De badkamer moet naar de slaapkamer verplaatst worden.

Totaalrenovatie van appartement

Appartement van 75 m² op eerste verdieping moet volledig gerenoveerd worden: elektriciteit, keuken, badkamer, vloeren, bezetting. Deels nieuwe ramen en deuren.

Totaalrenovatie appartement

Wij kochten een appartement op de zeedijk van Oostende van 116 vierkante meter. Wij hebben zelf een architect aangesteld voor de verbouwingsplannen, maar zijn nu al op zoek naar een aannemer voor de totaalrenovatie. Wij willen starten begin januari en afronden voor de zomervakantie.

Volledige kelder van appartement renoveren

We willen een kelder laten renoveren in een appartement. Veel plafonneren, plafond, sanitair, valse muren,... Een totaalrenovatie eigenlijk. U kunt mij contacteren tussen 11u en 17u op een werkdag.

Totaalrenovatie appartement te Brussel

1 slaapkamer appartement (ong 75m² - 2e verdieping): nieuwe vloeren, nieuwe keuken (afbraak oude keuken), nieuwe douche (afbraak ligbad) + bezetting badkamer, nieuw toilet + bezetting, installatie inbouwcassette aardgas, inbouwkasten, enkele nieuwe stopcontacten en inbouwverlichting.

Renovatie breekwerken en leidingen

In ons appartement willen we een totaalrenovatie doen. We zoeken nog iemand voor de breekwerken (muren uitbreken, deuropeningen verplaatsen. . . )en het vervangen en bijleggen van leidingen voor watertoevoer en afvoer (toilet, bad, lavabo's, afwasmachine). .