Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Totaalrenovatie hoeve" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Totaalrenovatie hoeve:

Plannen tekenen voor totaalrenovatie hoeve

Plannen van een architect voor een verbouwing van hoeve: Met mijn vriend heb ik een oude hoeve gekocht die volledig gerenoveerd dient te worden. Het dak is redelijk recent (ong. 10 jaar) en kan hergebruikt worden. Ook de houtendakconstructie langs binnen is nog in goede staat. De isolatie zouden we langs buiten willen doen, wardoor het dak iets zal verlengd moeten worden. We willen enkel de hoofdbouw houden (16m op ong. 7. 5m) en nog een bijbouw aansluitend bouwen (deze zonder verdiep). Alle andere koterijen mogen verdwijnen.

Totaalrenovatie hoeve

Betreft totale renovatie: Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de renovatie (met stuk nieuwbouw) van onze hoeve. Totale bewoonbare oppervlakte +300 m². Aanneming omvat afbraak, ruwbouw nieuwbouw en renovatie, ramen, dak en bepleistering. Aanbestedingsdossier is klaar en kan direct ontvangen worden. Offerte moet wel tegen begin augustus klaar zijn en je moet ten laatste in oktober kunnen starten met de werken. Aannemer met ervaring oude hoeve renovatie.

Totaalrenovatie hoeve Oud-Turnhout

We hebben een oude hoeve gekocht die volledig en energiezuinig gerenoveerd dient te worden. Er zal volledig rondom een gevel gemetst worden, alsook een nieuw dak. We proberen zoveel mogelijk zelf te doen (elektriciteit, verluchting, afvoerbuizen, . . . ) Afbraakwerken hebben we zelf reeds gedaan. Bouwvergunning wordt binnen nu en een maand wel verwacht.

Totaalrenovatie van "hoeve"

Wij hebben onlangs een oude hoeve gekocht, deze moet helemaal verbouwd worden. Wij zoeken een firma die een plan kan uittekenen en alsook de verbouwingen kan doen.

TOTAALRENOVATIE: Verbouwing van oude ...

TOTAALRENOVATIE: Verbouwing van oude hoeve.