Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Totaalrenovatie open bebouwing uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Totaalrenovatie open bebouwing uitvoeren:

Totaalrenovatie uitvoeren

Open keuken creëren door muur weg te halen tussen keuken en woonkamer. In deze muur zit een schouw die via de badkamer doorloopt door het dak. Deze schouw moet dus op alle niveaus verwijderd worden. Oude keuken dient uitgebroken en nieuwe geplaatst te worden. Oude badkamer dient uitgebroken en nieuwe geplaatst te worden. Gat in het dak waar voordien de schouw was, dient proper dichtgemaakt te worden. Houten raam in badkamer (en eventueel slaapkamer) dient gerepareerd/vervangen te worden. Volledige dakgoot dient vervangen te worden. Elektriciteitsschema dient volgens de richtlijnen/normen in orde gebracht te worden.

Open bebouwing compleet renoveren

Totaalrenovatie van een open bebouwing. Gaat om een woning van 210 m² met een verdieping. Werken uit te voeren op begane grond: gast slaap/bad- kamer, keuken, wc, vloer isoleren en nieuwe vloer met vloerverwarming leggen, nieuwe keuken plaatsen, muren weghalen. Eerste verdieping: totaal nieuwe indeling voorzien en een nieuwe badkamer plaatsen. Dakisolatie, vloerisolatie, accoustische isolatie, uitbreiding via dakkapel. Algemeen: nieuwe dubbel (3-dubbele) beglazing incl. schrijnwerk en vensterbanken en een nieuw verwarmingssysteem.

Totaalrenovatie uitvoeren

Wij hebben een huis gekocht wat volledig gerenoveerd moet worden. Alles moet vernieuwd worden: elektriciteit, waterleidingen, muren, dak, vloeren en ramen (PVC en dubbel glas). Op de begane grond zouden wij een open ruimte willen maken van de living, keuken, bijkeuken en huidige terras. Hier zullen muren moeten worden verwijderd, en versteviging worden geplaatst in de vorm van balken. Indien mogelijk ook hier vloerverwarming. Op de eerste verdieping zouden we de badkamer en dressing willen samenvoegen voor een grote badkamer. Op zolder zouden we dan de 2 huidige slaapkamers behouden, maar alvast wachtleidingen plaatsen om in de toekomst daar een tweede badkamer te plaatsen.

Totaalrenovatie open bebouwing uitvoeren

Volledige renovatie van een open bebouwing. Muren verwijderen, nieuwe muren zetten, nieuwe blok zetten, isoleren, elektriciteit aanleggen, badkamer renoveren, keuken , slaapkamers...

Herinrichting open keuken living

Mijn huidige keuken staat tegen een muur die niet geïsoleerd is. Hiervoor moet deze uitgebroken worden. Het plan is om de keuken van plaats te wisselen met living annex bureautje zodanig dat de ingang van de kelder zo dichter bij de keuken ligt. De trap naar de bovenverdieping zou ook verplaatst moeten worden. Dan had ik ook graag extra verwarming in de vorm van een kachel(haard). Extra verlichting in de vorm van een lichtkoker heb ik ook in mijn gedachten. Eventueel recuperatie van huidige keukenonderdelen om kosten te sparen. Graag kom ik in contact met een firma die aan "totaalrenovatie"doet, dus van ontwerp tot aan opgave.

Totaalrenovatie keuken, living & garage te Burcht

We hebben een rijwoning en willen vooraan van onze living een garage maken. Achteraan willen we bijbouwen, zodat we een open keuken met eetkamer en salon hebben incluis centrale verwarming. Onder de huidige keuken zit een oude gemetste beerput die we willen opvullen om die nadien te vervangen door een septische put. Hebben we hiervoor een architect nodig? We hebben ook nog geen bouwaanvraag gedaan bij gemeente.

project = totaalrenovatie van de ...

project = totaalrenovatie van de gelijkvloerse verdieping bestaande tussenmuren afbreken - steunbalken plaatsen en ervoor zorgen dat bestaande ruimte open en strak/minimalistisch wordt veranda afbreken en vervangen door aanbouw over de gehele breedte van het huis met grote ramen (open zicht op tuin) + keuken volledig afbreken en vervangen door open keuken met kookeiland + polyvalente ruimte maken waar slaapmogelijkheid is die enkel in het weekend beschikbaar moet zijn alsook nieuwe vloer leggen en nieuwe voordeur (slaapruimte is voor onze gehandicapte dochter die enkel zaterdag bij ons blijft slapen)

VERBOUWING/TOTAALRENOVATIE: Woning die ...

VERBOUWING/TOTAALRENOVATIE: Woning die vroeger dienst heeft gedaan als soort Bungalow. Volledige benedenverdieping herindelen: garage in voorgevel, ipv de living, badkamer uitbreiden door tussenmuur met slaapkamer te verwijderen, keuken en living uitbreiden door stuk bij te bouwen. Achteraan een tussenmuur weg te halen, trap naar boven vernieuwen en grotere opening ervoor maken. Bovenverdieping: extra kamer creëren waar nu open ruimte is, douchekamertje met wc voorzien waar er nu geen sanitair is, extra veluxen (2), electriciteit aanpassen+nachttarief, nieuw verwarmingstoestel voorzien dat zowel voor chauffage als voor warm water dient (plaatsing in garage), nieuwe keuken, nieuwe badkamer, vloeren op benedenverdieping en kamers.