Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Totaalverbouwing rijwoning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Totaalverbouwing rijwoning:

Totaalverbouwing rijwoning

Mijn vrouw en ik bereiden momenteel de verbouwing van onze woning te Gent voor. Het betreft een woning uit de jaren 60 waar grondig aan verbouwd dient te worden (nieuw dak, aanpassing kamers, aanleg CV,...). Daar onze bouwaanvraag momenteel loopt, zijn we in samenwerking met onze architect op zoek naar aannemers voor het uitvoeren van de werken. Wij hopen ergens in maart te kunnen starten met de werken. Het eerste dat dient te gebeuren zijn ruwbouwwerken en het plaatsen van een nieuw dak waarbij de dakhelling aangepast dient te worden. Wij kwamen via via terecht op uw website en wensen graag een offerte aan te vragen voor de ruwbouw- en dakwerken. Wanneer u hiervoor interesse heeft, kan u mij terug contacteren opdat ik u plannen en meetstaten kan bezorgen, alsook voor een eventuele afspraak.

Technische werken binnen ...

Technische werken binnen totaalverbouwing van rijwoning in Gentbrugge (9050). Kenmerken woning: breedte 5m, diepte gelijkvloers 12m (na verbouwing), diepte op verdiepingen 8m. Bewoonbare oppervlakte na verbouwing (uitbreiding volume) ca. 150m². Volledige vernieuwing van: - electriciteit (ook meterkast wordt vernieuwd) - sanitaire leidingen (badkamer naar 1ste verdiep) - hemelwaterrecuperatie (bestaande regenput te herbruiken; gebruik hemelwater voor spoeling toilet en buitenkraan) - centrale verwarming (condensatieketel, ca. 8 radiatoren, ingewerkte leidingen in vloer / plafond) Wensen voor bepaalde zaken zelf voorbereiding/afwerking te doen (vb inslijpen sleuven voor electriciteit, ...) met advies van aannemer. Uitvoering werken hangt af van timing aannemer ruwbouwwerken.