Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Oud trapgat dichten en nieuwe maken alsook plaatsen trap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oud trapgat dichten en nieuwe maken alsook plaatsen trap:

Dichten trapgat en herplaatsen trap

Woning 1971. Vloer = beton. Zoals de titel doet vermoeden zitten wij met een oude steektrap, maar willen dus vaste trap naar zolder. Dus er zal bij ons sowieso een nieuw trapgat gemaakt moeten worden en een oud moet worden dicht gedaan. Plus het plaatsen van een trap.

Oud trapgat dichten en nieuwe maken alsook plaatsen trap

Volgende werken uitvoeren: - huidig trapgat dichten - nieuw trapgat maken in houten vloer (oud huis) van 1ste verdieping naar zolder - opening : 80 cm Br op 1 à 2 m . - eventueel ook een vakman voor plaatsing vaste houten trap

Trapgat maken voor zolder + oude gat dichten

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - Toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich betonnen welfsels.

Zolderkamer maken

Graag hadden we van onze zolder een extra kamer gemaakt. (+/-10m2) Dakraam plaatsen, isoleren, gyproc plaatsen, deur plaatsen, elektriciteit voorzien (verlicting + stopcontacten) en parket leggen. Huidig trapgat van plooitrap terug dichten.

Trapgat dichtmaken, muur afbreken en schuifdeur plaatsen

We wensen een aantal klussen samen aan te pakken - de trap van gelijkvloers naar eerste verdiep dwarst de woning. Graag bekeken we om deze trap te verplaatsen tegen de muur, trapgat dichten en nieuw trapgat te maken, eventueel ook (buiten)raam plaatsen. Daarnaast willen we een extra kamer creëren, door de (open) trap van eerste naar tweede verdiep met wand af te sluiten, waarbij ook een schuifdeur en een gewone schildersdeur moet worden geplaatst.

Trapgat verplaatsen en oude dichten

Ik wil een trapgat op een andere plaats steken en het oude dichten. Eventueel met trap afgewerkt. Zoldertrap in de garage met luik dicht te maken.

Trapgat maken in hout + gat dichten

Ik had graag volgende laten doen: - huidig trapgat dichten - nieuw trapgat maken in houten vloer (oud huis) van 1ste verdieping naar zolder - indien mogelijk ook trap plaatsen - volledige afwerking

Volledige zolderrenovatie

Ik wil mijn zolder renoveren. Dak (dakpannen en isolatie) werd recent vernieuwd. Overigens moet er vaste rechte trap komen, nieuw trapgat, dichten oud trapluik, vloer leggen, elektriciteit uitbreiden, bezetten van plafond en muren en plaatsen duplex gedeelte voor extra opbergruimte. Mogelijks wensen wij waterleidingen door te trekken van verdieping er onder voor extra kleine doucheruimte en toilet. 'oppervlakte ruimte is 6 m breed en 9 m lang.