Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Oud trapgat dichtmaken en nieuw maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oud trapgat dichtmaken en nieuw maken:

Oud trapgat dichtmaken en nieuw maken

Wij wensen een oud trapgat dicht te laten maken en een nieuw trapgat te laten steken (betonnen gewelven) plus een deurgat.

Trapgat zagen in beton

Trapgat zagen in beton (150x80 cm) + oud trapgat (140x80 cm) dichtmaken.

Trapgat maken en vaste trap zetten

Wij wensen onze zolder om te bouwen tot leefruimte. Hiervoor dient er een zoldergat geslepen te worden en ook het oude zoldergat moet men dichtmaken. Hiernaast het plaatsen van een houten, vaste trap naar de zolder.

Nieuw trapgat maken + dichtmaken bestaand trapgat

Wij willen een nieuw trapgat maken boven onze bestaande trap. Afmetingen: 3m op 85cm. Beton is 20cm dik.

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken

Zoldergat dichtmaken en nieuw trapgat op andere plek maken Ik wil het zoldergat met uitklapbare trap verwijderen en het gat laten toemaken. Op een andere plek wil ik echter een nieuw trapgat laten maken in een betonnen ondergrond. Afmetingen van nieuw trapgat zijn te bespreken met vakman.

Trapgat dichtmaken, muur afbreken en schuifdeur plaatsen

We wensen een aantal klussen samen aan te pakken - de trap van gelijkvloers naar eerste verdiep dwarst de woning. Graag bekeken we om deze trap te verplaatsen tegen de muur, trapgat dichten en nieuw trapgat te maken, eventueel ook (buiten)raam plaatsen. Daarnaast willen we een extra kamer creëren, door de (open) trap van eerste naar tweede verdiep met wand af te sluiten, waarbij ook een schuifdeur en een gewone schildersdeur moet worden geplaatst.

Maken van nieuw trapgat en dichtmaken oud trapgat

Wij kochten een vrijstaande bungalow uit '69 en willen deze moderniseren voor verhuur. Geen dure verbouwing dus. We willen een aantal deurgaten bijmaken en dichtmaken, nieuwe raamopening, nieuw trapgat en het oude dichtmaken.

Trapgat boren en oude dichtmaken

Boren (uitzagen) van een trapgat naar zolder. Oude trapgat kan een deel gebruikt worden en moet een deel opgevuld worden.