Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Tuinhuis afbreken en afvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis afbreken en afvoeren:

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Het tuinhuis van 3m op 3m dient afgebroken te worden en doorgevoerd geworden naar containerpark.

Nieuw bijgebouw plaatsen

Wij zouden ons oude tuinhuis willen afbreken en een nieuw houten bijbouw laten plaatsen. Bijgebouw van 5 m op 6 m.

Pergola plaatsen en bedekking afdakje afbreken

Ik wil volgende opdrachten laten uitvoeren: Pergola in hout plaatsen Afdak tuinhuis verstevigen Watertanks plaatsen

Afbreken van tuinhuis en fundering en plaatsen garage

Afbreken van mijn huidige houten tuinhuis (asbest dak met betonnen fundering) en voor het plaatsen van een garage op deze locatie met een fundering die een halve meter lager ligt (gelijk met het wegdek). En een garage bouwen. Type garage te bespreken met de vakman.

Afbreken en heropbouwen tuinhuis - bijgebouw

Achteraan de tuin hebben we een 'achterkot' in betonplaten en stukken gemetste muren. Dak bestaat nog uit asbestplaten. Deze is in zeer slechte staat en we willen dit afbreken. Nadien terug een tuinhuis opmetsen + overkapping.

Afbreken van tuinhuis en fundering voor nieuw

Tuinhuis afbreken en afvoeren. Daarna een fundering leggen voor modern tuinhuis 5mx3m dikte van betonplaat 15cm.

Stenen tuinhuis herstellen of afbreken

Een stenen tuinhuis (muren zijn scheiding buren + 1 muur is garage tegen gebouwd) volledig of gedeeltelijk afbreken of herstellen. Ddak is volledig stuk en vloer is vochtig. Is er een mogelijkheid om de scheidingsmuren enkel te laten staan?

Carport + tuinhuis gewenst omdat de ...

Carport + tuinhuis gewenst omdat de garage als ruimte voor de warmtepomp zal dienen. Siematic keuken te vervangen door een type Causaert/Van der Donckt. Toilet en betegeling te vervangen. Afbreken van scheidingsmuur keuken/living. Een schuifdeur tussen grotere keuken en kleinere living, indien mogelijk. Dakisolatie te plaatsen zonder dat de gyproc dient verwijderd te worden. Verwarmen met geothermische warmtepomp+vloerverwarming (plaatsen op bestaande vloer). Buitenmuren te isoleren. Spouwmuur met PUR is ons afgeraden. Parket+kerktegels.Veranda/pergola/dakterras indien budgetaire ruimte. Badkamer vervangen. Bestaande galvanise leidingen kortsluiten en kuststof buizen leggen. Electriciteit aanpassen.Grotere ramen in keuken. Flam panorama inzethaard te plaatsen