Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Tuinhuis Repetitieruimte in tuin bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis Repetitieruimte in tuin bouwen:

Tuinhuis/Repetitieruimte in tuin bouwen

We zouden graag een repetitieruimte bouwen in de tuin van 40m². (5 x 8 m) Betonplaat, sleuven van 30cm (10m x 4m waarvan 8m x 4 m zal gebruikt worden als repetitieruimte). Hierbij denken we aan metsen met volle betonsteen of waarom niet gieten in beton (of met betonnen keerwanden)? 1 groot akoestisch raam. Afhankelijk van de prijs een scheidingsmuur tussen 2 binnenruimtes met studioraam. Afwerking met groendak. Vooraan 2,85m , achteraan 3,5m hoog.

Houten tuinhuis bouwen 40 m² als lokaal muziek

Geïsoleerd tuinhuis dat als repetitieruimte en les locatie zal gebruikt worden voor onze muziekschool (drums/basgitaar/gitaar) - oppervlakte van 40 m². Bijbouw. Met plat of zadeldak speelt geen rol. In hout. Ter plaatse komen kijken ook voor de verwarming, elektriciteit...

Tuinhuis/repetitieruimte in tuin

Constructie van een tuinhuis/repeteerruimte met drums. Bedoeling is om zoveel mogelijk decibels te reduceren. Betonplaat van 30cm dikte (10m x 4m waarvan 8m x 4 m zal gebruikt worden als repetitieruimte). De muren uit 14cm volle betonsteen (Volle betonblok Douterloigne 29x14x19 - 2100kg/m3) De dakplaat bestaat uit 16 à 20 cm (aflopend voor waterafvoer) volle beton. (Systeem van Rector Beton) Binnenin een chapelaag van 6cm met thermische isolatie en laminaat erover. Chapelaag moet 20 cm hoger zijn over 2m x 4m. (mixing room) Een scheidingsmuur (volle betonsteen) met studio raam in (2m x 1m) en houtern geluidsisolerende deur tussen beide ruimtes. De buitenkant van de betonwanden afgewerken met eerst een laag va