Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uibreiding van de woning badkamer en living" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Uibreiding van de woning badkamer en living:

Uibreiding van de woning - badkamer en living

Badkamer op gelijkvloers aanbouwen en living op plat dak bouwen met alle nutsvoorziening. Bouwvergunning hangt uit.

Uibreiding van bestaande woning

Overbouwen van koer, waardoor woonkamer en keuken in elkaar zouden overlopen en één ruimte vormen. Wat komt er bij: één muur, dak met lichtkoepel, groot schuifraam, terras.

Uibreiding van bestaande alleenstaande ...

Uibreiding van bestaande alleenstaande woning met garage (incl. zolder), gang en badkamer + verbouwing bestaande dubbele garage naar leefruimte.

Uibreiding van bestaande woning gezet en ...

Uibreiding van bestaande woning gezet en voorheen bewoond door architect L. Piot. Uitvoering in Hout of houtskeletbouw met bijzondere aandacht voor thermische isolatie.. Slaapkamer, badkamer, bureau en eetkamer, alle op gelijkvloers. Funderingen deels aanwezig. Aansluiting op bestaande electriciteits- en verwarmingsvoorzieningen. Isolatie van gelijkvloers rondom bestaande woning.

Project is een uibreiding van een ...

Project is een uibreiding van een keuken. De achtergevel op het 1ste verdiep moet 2 meter naar achter over de volledige breedte van de woning. Hiervoor moeten links en rechts de bestaande muren opgehoogt worden. Het is de bedoeling om de uitbreiding in hout uit te voeren, met sidings als gevelafwerking. Verder moeten er 2 nieuwe ramen en een nieuwe buitendeur geplaatst worden. De bestaande achtergevel moet worden uitgebroken op het 1ste verdiep. Op de uitbreiding moet een plat dak komen (liefst in EPDM). Een bestaande buitentrap moet worden verplaatst. Binnen moeten een deurgat en een doorgeefluik worden dichtgemaakt en bezet. Indien het budget het toelaat zal ook het volledige zadeldak moeten worden vernieuwt