Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitbouw achterzijde woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbouw achterzijde woning:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 7M breed en 3M diep. Enkel ruwbouwwerken.

Veranda verwijderen en uitbouw plaatsen met veel glaswerk in rijwoning

Een rijhuis (bouwjaar 1961) met 6 meter gevelbreedte met een verouderde veranda van 18 a 20 m². We zouden graag de huidige veranda verwijderen en een uitbouw zetten in de plaats. Dit zou met veel raamwerk moeten zijn, de achterzijde van de uitbouw die uitkijkt naar de tuin met glasramen, ook de koepel veranderen door een moderne lichtstraat.

Uitbouw aan woonruimte

Graag uitbouw aan mijn woonruimte, is nu terras dat uitbouw mag worden. Ongeveer 3 m x 5 m Houten aanbouw met veel glas. Dit is voor aan de achterzijde van het huis. Dit zou voor een soort veranda zijn. Ongeveer een 15 m².

Uitbouw tot veranda

Huis aan achterzijde uit te breiden met een soort veranda. Schuifdeur plaatsen aan de zijde van 5 m.

Uitbouw-verbouwen van bovenverdieping slaapkamers

Verbouwen van de totale bovenverdieping: Ik ben aan het twijfelen over de aankoop van een woning. Het enige nadeel is dat de woning twee grote slaapkamers heeft en een zeer kleine slaapkamer. Wij vroegen ons af wat (ruw geschat) de kostprijs kan zijn voor een uitbouw-verbouwen van de bovenverdieping? De hoogte is 2 m 20. De breedte is 2 meter. De diepte zal zijn 6 meter. Op foto's kan je de kamer van binnenuit bekijken, deze zouden we willen uitbreiden. Op de foto van de achterzijde van het huis kan je het rechtse raam zien en de benedenbouw waar we de uitbouw op zouden willen.

Renovatie keuken en uitbouw achterzijde

Graag willen we een open keuken en de eetplaats doortrekken met nieuwe aanbouw(zonder verdiep), door bestaande muren te slopen en poutrels te steken. Nieuw aanbouw (6mx4m)met gladde beton gewelven en betonnen vloer met veel lichtinval door middel van een schuifraam te plaatsen.

Renovatie/verbouwing

Uitbouw aan zij- en achterzijde van bestaande woning, ong. 40m" oppervlakte uitbouw.

Bouwen van een eengezinswoning met een ...

Bouwen van een eengezinswoning met een gelijkvloerse oppervlakte van 138m² en een verdiepings oppervlakte van 111.35m² . Waaronder indeling gelijkvloers : inpandige garage , berging , keuken , hal , living . 1 ste verdiep : vier slaapkamers , overloop , badkamer . Zolder onder hellend dak . Bouwstijl : herenwoning . Grote glaspartij achtergevel zijnde keuken ; living . Verder standaard formaat ramen , geen fantasieen aan muren of dak . Keuken wel door middel van uitbouw aan achterzijde ; in de gegeven oppervlakte ingerekend ; met plat dak .