Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitbouw op de eerste verdieping zetten en dak uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbouw op de eerste verdieping zetten en dak uitbreiden:

Uitbouw op de eerste verdieping zetten en dak uitbreiden

We willen graag een uitbouw maken op de eerste verdieping zodat we 2 volwaardige verdiepingen op mekaar hebben. Op de eerste verdieping wordt een extra badkamer en een kleine bureauruimte voorzien. Het geraamte van het dak moet aangepast worden en de structuur moet anders ondersteund worden. We voorzien een kolom in de garage eronder die kan dienen als draagoppervlak. Daarnaast is er in de zolder ook een uitbouw nodig omdat we deze ruimte gaan gebruiken als slaapkamer en de uitbouw is nodig om een vaste trap te kunnen steken naar deze ruimte. Hiermee bedoel ik ook de afwerking van de zolderruimte en dakuitbouw. Oppervlakte : uitbouw 28 m².

Dakuitbouw + afwerking

Hierbij geef ik graag wat meer informatie over de aanbouw die we graag verwezenlijken. We willen graag een uitbouw maken op de eerste verdieping zodat we 2 volwaardige verdiepingen op mekaar hebben. Op de eerste verdieping wordt een extra badkamer en een kleine bureauruimte voorzien. Het geraamte van het dak moet aangepast worden en de structuur moet anders ondersteund worden. We voorzien een kolom in de garage eronder die kan dienen als draagoppervlak. Daarnaast is er in de zolder ook een uitbouw nodig omdat we deze ruimte gaan gebruiken als slaapkamer en de uitbouw is nodig om een vaste trap te kunnen steken naar deze ruimte.

Steken van poutrel in draagmuur uitbouw eerste verdieping

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat om een uitbouw op de eerste verdieping. Het rijhuis heeft een breedte van 5 meter en de uitbouw gaat over 2 meter. Een kamer en badkamer moeten groter gemaakt worden. Een plat dak moet voorzien worden van 10 m² en de nieuwe muur heeft een oppervlakte van 20 m² (hoogte ongeveer 4 m en breedte 5 m). In deze muur komen uiteraard ramen. Er zijn 2 radiatoren die verplaatst moeten worden. Deze uitbouw komt op een keuken. De eerste vraag is of er boven op de keuken gebouwd kan worden. De installatie van de badkamer doe ik zelf; de mogelijkheden van de vloer moet besproken worden. De draagmuur moet doorbroken worden.

Uitbouw terras bel etage

We zouden een terras willen aanbouwen op de eerste verdieping (3x6m) + trap in staal en vloer+treden in hout of composiet. Ook zou de verwarming moeten worden verhangen (voorkeur voor het Beams model van vasco) En er zou een schuifraam moeten worden gestoken.

Verniewing dak + uitbouw

Ik wil mijn dak laten vernieuwen met 2 dakvensters, isoleren en een houtstructuur als vloer laten maken tussen 1e verdieping en boven bestaande garage gelijkvloers. Bestaande gebouw is 3m87 breed op 13m60 diep. Hoge dakconstructie boven eerste 8m80 en daarna licht aflopend dak. Bijgevoegd zitten originele plannen + aangepast plan en tekening met voorbeeld.

Uitbouw terras bel etage

Ik wil graag een offerte krijgen & de mogelijkheden bekijken voor een terras op de eerste verdieping van een bel-etage. Graag ter plaatse komen kijken.

Renovatie van woning

Renovatie aan de hand van plan van architect. Betreft uitbouw aan bestaande keuken, nieuwe leiding richting garage waar nog een septische put ligt + septische put ledigen en opvullen + verbindingsstuk maken richting openbare weg. In de uitbouw komt een groot schuifraam en glazen deur. Boven de garage (waar momenteel een dak opstaat) komt een derde slaapkamer. Deze gaat verbonden worden met de rest van de eerste verdieping via een gang en kamer met 2de wc die boven op de uitbouw komt. Alles in houtskeletbouw. In de tuin is er reeds een regenput aanwezig. Deze dient nog verbonden te worden met de wc op gelijkvloers en nieuwe wc. Reeds gescheiden afvoer aanwezig.

Uitbouw

Heb het idee om mijn garage met 4m op 6m uit te breiden... en dat dak als terras te gebruiken, vermits ik in een bel etage woon... Ook had ik daar een trap bij gewenst en de ramen op de eerste verdieping dienen daar ook voor aangepast te worden. Belangrijkste is het terras. dus verwacht ik twee offertes....