Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitbouw en opbouw aan huis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbouw en opbouw aan huis:

Uitbouw en opbouw aan huis

Een uitbouw achter aan de woning. Eveneens een verdiep optrekken op een gelijkvloers woning en verbreden van het huis.

Opbouw & uitbouw

Opbouw boven garage om extra kamer te krijgen ongeveer 3 op 10. Uitbouw van living en keuken , eventueel dmv veranda. Verbouwingsplannen overgenomen van buur.

Renovatie

Ik doe volledig renovatie van mijn huis + Uitbouw en Opbouw Op zoek achter de volgende: Aannemer Uitbouw / Opbouw Dakwerker Elektricien Raamwerk / Glas / Deuren Leidingwerk Loodgieter / Sanitarist Verwarming

Uitbouw én opbouw in houtskelet

Graag contactgegevens en informatie over aannemers gespecialiseerd in houtskeletbouw. Betreft een uitbouw en opbouw met een totaaloppervlakte van ongeveer 70 m2.

Op verdiep zouden we een oppervlakte van ...

Op verdiep zouden we een oppervlakte van +/- 26 m² willen bijbouwen, dit voor het vergroten van de slaapkamers. Hadden gedacht aan opbouw in houtskelet zodat het gewicht beperkt is. Zitten op gelijkvloers reeds met uitbouw en volgens vorige eigenaars zijn draagbalken zwaar genoeg gemaakt. Afwerking is voor onze rekening. Ruwbouw en elektriciteit zouden we laten doen.

Opbouw slaapkamer boven op keuken - en ...

Opbouw slaapkamer boven op keuken - en garage of uitbouw zolderkamer.

Voor de gemeente herent is onze ...

Voor de gemeente herent is onze verbouwing te groot om zonder architect te werken. wij zoeken dus een architect om ons dossier in orde te brengen voor de gemeente . ik werk in de bouwsector en maak de uitbouw van 10 x 6 m en opbouw van 10 x 3 m met mijn baas.

Momenteel wonen we in een HO bebouwing ...

Momenteel wonen we in een HO bebouwing waar vooraan de living/eetplaats is, keuken op zijkant met achter het huis een tussenkoer met daarachter een kot en garage waardoor we dus geen zicht op onze diepe lange tuin. Graag hadden we waar nu de living is de garage gemaakt; daar waar de koer, het kot en de garage is(dat eventueel zelf)afbreken, en zo het huis uitbreiden met living en keuken achteraan zodat we zicht hebben op onze tuin en meer natuurlijk licht(en warmte) binnenkrijgen. De uitbouw in platform en eventueel een kleine opbouw voor extra slaapkamer met zicht op tuin. Wat zijn onze mogelijkheden en wat kost zoiets, zou u het anders aanpakken? ; alle ideeën welkom met vriendelijke groeten