Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitbouw realiseren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbouw realiseren:

Uitbouw realiseren

1 stuk renovatie, ander deel nieuwbouw. Plan architect is zo goed als klaar. Zou graag voorjaar beginnen. Offerte voor de ruwbouw, winddicht. Nieuwbouw: 90 m². Uitbouw dak met extra kamer op verdiep.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 7M breed en 3M diep. Enkel ruwbouwwerken.

Totaalrenovatie uitvoeren en uitbouw realiseren

We gaan een totale renovatie aan met een uitbouw in houtskelet van 80 vierkante meter bijbouwen. Totale oppervlakte benedenverdieping is 180 m². Plannen zijn aanwezig van de architect.

Uitbouw realiseren

Uitbreiding van woning met 42m² ruwbouw. Bouwplannen zijn nog in opmaak door architect.

Bijgebouw als mulifunctionele opslagruimte

Wij willen gelijkvloers een uitbouw realiseren tot aan de maximaal toegelaten diepte van 13 meter. Er zou ongeveer 3 meter bijgebouwd moeten worden. Zou dienen voor professionele opslagruimte.

Aanbouw plaatsen leefruimte en keuken

We zoeken een vakman voor de uitbouw van onze leefruimte en keuken. De totale oppervlakte zou max 40 m² zijn. Wij opteren voor een uitbouw met plat dak. Om dit te kunnen realiseren zou een groot deel van de buitenmuur, aan de achterkant van de woning, moeten verwijderd worden. Bovendien is er ook de moeilijkheid dat onze septische put nu gepositioneerd zit waar we onze uitbouw willen plaatsen.

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.

graag hadden wij onze woning uitgebreid ...

graag hadden wij onze woning uitgebreid met een hal en berging. Bovendien hadden wij deze uitbouw graag doorgetrokken tot op het eerste verdiep. Op het verdiep willen we graag een nachthal en badkamer realiseren in deze uitbouw.